úterý 27. března 2018

Stolové podnože praha

Podnože jsou v kombinacích s vhodnými stolovými deskami vhodné také pro bytové interiéry jako jídelní stoly, použitelnost podnoží je dále také pro kavárny a restaurace. Všechny naše podnože mají připevňovací kříž pro stolové desky. Zasíláme včetně vymezovacích patek.


Stolové podnože - stolové nohy do interiérů i na zahrádky. Necháte se inspirovat našimi produkty, nebo vyrobíme stůl na.

Vyberte si dřevo, rozměr a úpravu, vše ostatní nechte na nás. Aby bol jedálenský stôl úplne podľa predstáv, dá sa skombinovať zvlášť z hľadiska tvaru a materiálu stolová doska a podnož. Ak bude stôl slúžiť hlavne vonku v záhrade, doska aj podnož musia byť vhodné na vonkajšie použitie. V naší široké nabídce nejrůznějších barev a tvarů si vybere i náročný zákazník. Nechybí ani elektricky ovládané polohovací podnože.


Samozřejmostí jsou doplňky jako spojovací kanály. V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení.

Ocelové podnože mají velmi dobrou stabilitu a jsou vhodné pro kulaté, čtvercové i obdélníkové stolové desky. V interiérech restaurací jsou vhodné centrální podnože v. Abyste byli s vybranou podnoží spokojeni a výsledný stůl byl stabilní, je u každé podnože uvedeno pro jaké velikosti desek se hodí. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny.


To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme. Vedeme velkoobchod pro truhláře - stolové nohy, podnože , paravány, spojovací plechy, kovové kontejnery, elektrická přípojná místa a mnoho dalších prvků. Sklápěcí podnože jsou výbornou alternativou pro případy, kdy není dostatek místa pro skladování stolů. Sklopením desky dojde k velké úspoře místa. Většinou se sklápěcí podnože používají na zahrádkách v centrech měst, které se denně uklízejí.


Stůl se sklpenou deskou se i lépe přenáší. Popis: Dobrý den, nabízím stolové podnoží, stolové podnože , stolové nohy, stolové konstrukce více druhu rozměrů. Jejich výhodou je možnost širokého využití v interiérech i exteriérech.


V nabídce společnosti ALAX objevíte jak stolové podnože v klasické výšce, které se hodí pro jídelní a pracovní stoly, tak i vyšší stolové podnože , které jsou určeny pro barové stolky. Ke stolovým podnožím nabízíme i designové stolové desky. Níže nabízíme k Vašemu výběru úplný přehled z naší kategorie stolové podnože a centrální kovové nohy.


Sami si zvolíte ten typ nohy ke stolu, která vám maximálně vyhovuje jak tvarem, tak i rozměrem nebo velikostí doporučeného maximálního rozměru plátu.

Kolieska Šatníkový drôtený program. Kulaté stolové desky nebo hranaté pláty ke stolům dodáme jak laminované, umakartové, dýhované nebo z masivního dřeva. Vládní opatření ze soboty 14. Nejnověj ší Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně.


Velká část modelů je vhodná pro venkovní použití a najde tak uplatnění na terase, na balkóně, na zahradě či u bazénu. Vybírejte z velkého množství nabízených stolových podnoží. V nabídce naleznete stolové podnože s kulatou základnou, čtvercovou či obdelníkovou základnou, ale také stolové podnože se speciálně tvarovanou základnou.


Další podrobnosti k jednotlivým podnožím jsou vždy uvedeny na detailu dané stolové podnože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky