pátek 23. března 2018

Dávkovač alkoholu

Je vhodný do restaurací, hotelů, a penzionů. Dávkovače alkoholu za skvělé ceny. Vážení zákazníci, nadále doručujeme jak jste zvyklí a jak to aktuální situace umožňuje.


Prodejna ve Vsetíně je až do odvolání uzavřena. Stylový párty dávkovač oblíbeného alkoholu. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Vyroben z kartáčované mosazi, dávkovač dodá moderní nádech vašeho koktejlového příslušenství. Vypadá to trochu jako trofej sportovce, ale díky této originální designové podobě je originální! Atraktivní a spolehlivý bezdotykový dávkovač instantní pěny na dezinfekci rukou Florafree Hygi Foamer.


Poskytuje vysokou efektivitu dávkování a velkou kapacitu. Určen pro náplně TF Florafree Hygi Foamer. Otevření a nalití dávky se provede ukazovákem ruky, která současně drží sklenici.


Bar Butler je moderní dávkovač alkoholu , který navíc ještě uvolní místo na Vašem stole.

Bar Butler udrží najednou lahve zasunuté do dávkovačů, které přímo do sklenice nalijí vždy stejně velkého panáka. Při používání tohoto stoja n. Přípravky pro dezinfekci a hygienu v nabídce Zelené hvězdy Zelená hvězda vám dodá dezinfekce kůže, sliznic a ran, dezinfekce ploch a čištění nástrojů i příslušenství – vše v kvalitě vyhovující nejpřísnějším požadavkům zdravotní péče. Me Too Classic hygienický gel na ruce alkoholu 5ml dávkovač. Dezinfekční gel na ruce litru je ideální pro použití v kancelářích, autě, na cestách, po použití veřejných toalet nebo před jídlem, používejte, když nemáte k dispozici vodu a mýdlo. Nechceme však nikoho ohrozit, proto je u nás nyní možná platba za zboží pouze přes platební bránu nebo převodem.


Občas se stává, že chcete mít po ruce víc jak jedno pivo. Jindy se zase stává, že pijete pomaleji a pivo Vám zteplá nebo zvětrá. Podobné nepříjemnosti už nemusíte řešit s dávkovačem piva.


I to si budou vaši přátelé říkat po večírku, na kterém jim představíte sympatický automat na alkohol, který se zaručeně stane středem pozornosti. Načepujte si pivo, nebo třeba sangriu, a bavte se. Tento dávkovač alkoholu lze připevnit na stěnu, čímž ušetříte spoustu místa. Hodí se na různé velikostí lahví od do litru. Obsluha je poměrně snadná - stačí stisknout dávkovač , který pokaždé přesně odměří ml vámi zvoleného nápoje.


Jelikož je vyroben z hliníku, bude vám tento dávkovač alkoholu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Extrémně se hodí i na tematické oslavy či do koňakového pánského klubu.


Průhledný materiál prozradí hostům, co se ukrývá uvnitř a dá se proto skvěle použít i na nealkoholické drinky či limonády.

Elegantný dávkovač na alkohol osadený na drevenej doske v tvare klaňajúceho sa panáka vhodný pre každého milovníka alkoholu. Dokážeme vyrobiť dvojitý dávkovač aj v inom farebnom prevedení (čierna, strieborná, zlatá, a iné) a s iným obrázkom na podstavci. Ostatné - Davkovac alkoholu bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jednoduchá obsluha i přidělání na láhev. Pro přehled o stavu alkoholu slouží mechanické počítadlo dávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky