pondělí 5. března 2018

Dětská osuška se jménem

Potřeby ke koupání miminka české výroby. Dětské osušky s kapucí i dětské froté osušky nebo osušky z chlupaté lamí vlny a dětské osušky se jménem miminka. Kojenecká froté osuška s kapucí Luper, Dětský svět, je vyrobena z vysoce příjemného, heboučkého, teploučkého, savého materiálu Luper, který je velmi. Osušky se jménem , znamením, Povlečení Damašek.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Krásná dětská osuška Akuku s obrázkem a kapucí. Osuška je vyrobena z příjemného a měkkého materiálu, ideální pro miminka.


Dětská osuška 100x1Akuku šedá se sovou. Vnitřní strana osušky je bavlněná, vnější fleecová pro lepší zahřátí. Rozměry: cca 100x1cm. Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. Osuška se jménem je skvělý dárek pro Vaše blízké.


Pošlete nám zprávu a brzy se vám ozveme Zanechte nám zprávu. Vyšívaná osuška s krásnou bordurou a Vaším nápisem nebo jménem na přání. Super dárek pro děti,rodiče,kamarády.


Vítejte v Našem obchodě! Registrujte se zdarma nebo se Př. U tohoto zboží prosíme platbu předem, jde o zboží šité na zakázku! Položku expedujeme DO DNŮ.


Text pro výšivku napište do poznámky. Pokud chcete změnit barvu osušky - zadejte číslo ze vzorníku do poznámk. Froté osuška s výšivkou PRINCE. Jsou vyrobeny z velice příjemných materiálů, které vynikají perfektní savostí.


Vyšší gramáž je zárukou kvalitního zpracování a delší životnosti. Ke každému ručníku vám nabízíme osušku ve stejné barvě se stejným dekorem. Neváhejte vybírat z široké škály barev, určitě u nás naleznete ten správný odstín.


Kč Deka se jménem pro miminko do kočárku - medvídek se srdíčky. Kč › Pleny, osušky, ručníky. Cena ručníku zahrnuje : 1x osuška , 1x výšivka jméno ( jméno napište na konci do objednávky - POZNÁMKA ) Základní cena je 29- další obrázek nebo písmo se dokupuje Zboží šité na zakázku nelze vrátit ,platba pouze převodem.


Pokud nebude právě váš ručník skladem musíme objednat a doba dodání se prodlužuje. Zboží je na objednávku a délka dodání 15–dnů do poznámky uveďte vybranou barvu osušky dle. Osuška froté Květinová holčička od značky Interbaby snadno osuší a příjemně zahřeje vaše děťátko po každém koupání.


Je vyrobena ze 1 bavlny, proto dobře saje a je příjemná na těle. Díky kapuci a komfortní velikosti osušky se do ní vaše miminko snadno zabalí a vy mu tak dopřejete pocit bezpečí a pohodlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky