úterý 27. března 2018

Pilka fiskars zahradní xtract velká

Do řezu jde při tažném pohybu. Její předností je skladnost, jednoduché a bezpečné přenášení díky zasouvacímu pilovému listu do držadla, které je tvarováno pro pohodlné držení. Plně zasouvací do držadla.


Je vybavena šikovnou karabinkou. Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek. Bezpečnostní zarážka brání sklouznutí prstů.


Tato pilka se pyšní funkcí zatažitelné čepele a integrovaným držákem na pásek. Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s nepatrnou námahou. Umožňují snadno řezat větve a prosvětlovat koruny stromů.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


FISKARS PILKA ZÁHRADNÍ Xtract VELKÁ SW75. Nabízíme značkové zahradní nástroje do finské firmy Fi. Velmi účinný tvar zubů pilky zaručuje rychlé a přesné řezání syrového dřeva bez nutnosti přítlaku. Rukojeť má neklouzavý povrch pro bezpečný úchop.


Kromě toho je pila vybavena ochranou prstů, která zabraňuje sklouznutí. Dalším prvkem zvyšujícím bezpečnost je list. Fiskars zahradní Xtract velká Ruční zahradní nářadí. Výše uvedené činí z tohoto nástroje snadno přenosnou a jednoduše skladnou pilku. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze.


Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Nejefektivnější způsob řezání čerstvého dřeva. Větší zuby pilky jsou speciálně navrženy pro efektivní řezání čerstvých větví. Ideální pro řezání větví do t. Každý zahradník dobře ví, že stromky či keříky je nutné čas od času prořezat, aby se jim lépe dařilo.


Pilka fiskars zahradní xtract velká

Právě pro tyto situace se hodí zahradní pilka značky Fiskars. Její čepel s délkou 2mm řeže jako divá a nesmírně pohodlně se drží v ruce. Je plně zasouvací do držadla, pro maximální bezpečnost při přenášení. Dobře sedí v ruce díku ergonomickému tvaru, chrániči prstů a pohodlným povrchem z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky