čtvrtek 1. března 2018

Elektrická pánev eta

Pokud vám záleží na tom, co jíte, ale nechcete trávit hodiny u plotny, jsou pro vás elektrické hrnce a pánve ETA ideálním řešením. Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni. Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku. ETA Pečenka MAX pak díky rozmanitému příslušenství zvládne ještě více typů chutných pokrmů. Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom.


Vykouzlíte s ní skvělé bábovky, můžete v ní grilovat nebo třeba připravovat oblíbené špízy. Jako poslední součást této recenze pánví ETA je elektrická víceúčelová pečicí pánev ETA Piesta. Zesílené dno pro rovnoměrný převod tepla zajišťuje kvalitní výsledek vaření bez připálení nebo částečného nedopečení pokrmu. Smaltovaná nádoba je vybavena nepřilnavým povrchem Nano Ceramic a zesíleným dnem, které rovnoměrně vede teplo. Elektrická pánev Piesta s antiadhezivní vrstvou umožňuje vaření zcela bez tuku.


Elektrické pánve se staly oblíbeným typem elektrického hrnce. Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Asi nejlepší volbou z této recenze by mohla být elektrická pečicí pánev ETA , která má slušné rozměry, kvalitní povrch, i když zvládne zapékat jen do 2stupňů Celsia. Navíc díky nepřilnavému povrchu umožňuje přípravu i bez použití tuků a přispívá tak k zdravější úpravě pokrmů. Vhodná na pečení, smažení, dušení i zapékaní. Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření. Zdravě, chutně a úsporně!


Všestranné použití také na chalupách či studentských kolejích. Potraviny se díky této vrstvě nebudou připalovat a čištění bude snadnější, než kdybyste jídlo připravovali v obyčejné nerez. Pánev je potažená Anti-adhesivní vrstvou Nano Ceramic, která garantuje přípravu jídla bez použití oleje. Každý může přidat vlastní recept. Její objem je litry a díky nepřilnavému povrchu s ní můžete vařit zdravě bez tuků.


Víceúčelová pánev ETA Piesta pro zdravou přípravu potravin i bez použití tuků. Termostat s plynulou regulací je odnímatelný. Má velmi nízkou spotřebu a na topné těleso je záruka až let.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Celé zařízení váží pouze kilogramu. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Víko má navíc prosklený otvor takže vidíte, v jaké fázi je příprava pokrmu. Ve vzduchu se točí mnoho otázek – jak se pozná kvalitní litinová pánev , zda je nutné litinu vůbec mít atd. Věřte, že Skeppshult je nejlepší výrobce litinových pánví vůbec.


Popis: Nastavitelná teplota, skleněný poklop. Rozměry samotné pánve 32x20cm. Rychle a zdravě v ní připravíte pokrmy, a. Počet produktů na stránku. Bezplatná zákaznická linka.


Protože je pečicích multifunkčních pánví na trhu hodně, vybrali jsme dvě klasiky s horním ohřevem a jednu se spodním. Koupili jsme kuřecí stehna, pečicí pánev nachystali dle návodu na první akci, kuře okořenili, podlili asi 1ml vody a na ně usadili kousek másla. Pak jsme je nechali péct a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky