čtvrtek 15. března 2018

Jednoplotýnkový vařič eta

Chata, studentský byt či jiné dočasné bydlení, ale i apartmán na dovolené – to vše jsou místa, kde najdou vařiče ETA své uplatnění. Nenáročným strávníkům a milovníkům pokrmů z jednoho hrnce postačí jednoplotýnkový vařič. Prostorově úspornou alternativou jsou výkonné elektrické vařiče ETA.


Ať už zvolíte vařič s jednou či dvěma plotýnkami s litinovým nebo keramickým povrchem, můžete se těšit z jednoduchého ovládání, snadné údržby i bezpečné manipulace, které napomáhají protiskluzové nožky. Světelná signalizace provozu a protiskluzové nožky zvyšují bezpečnost a snadno omyvatelný povrch potěší i víkendového kuchaře. Má plynule regulovatelné termostaty, světelné kontrolky provozu, bezpečnostní ochranu proti přehřátí.


Jednoplotýnkový elektrický vařič ETA v nerezovém provedení s plynulou regulací, světelnou signalizací provozu je vhodný na chalupu i do menších bytů. Výhodou indukční plochy vařiče je její časově i energeticky úsporný provoz. Teplotu si můžete nastavit a sami regulovat.


Její velkou předností je elegantní vzhle kterému dominuje černá sklokeramická deska s několika dotykovými tlačítky, čistý rám a. Elektrický jednoplotýnkový vařič české značky ETA se jednoduše ovládá a zejména jej pro potřeby vaření přenesete, kam potřebujete. Termostat rozsah -,červené světlo svítí při provozu. Má jednu litinovou plotnu s vysokou účinností. Kuchyňské vařiče skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sencor, Rommelsbacher, Orava a dalších. Pro objednání výše uvedených produktů použijte tento objednávkový formulář. V poli Zadání objednávky (dole) napište přesný název produktu, ktechý chcete objednat. Jednoduché mechanické ovládání, plynule regulovatelný termostat pro nastavení požadované teploty.


Jednoplotýnkový vařič pro zapojení do elektřiny se výborně hodí na chaty, ale i do běžných domácností, především garsonek, kde není možné zaplnit prostor běžným sporákem nebo varnou deskou. Dvouplotýnkový vařič Eta do sítě ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje.


Plynulá regulace teploty. Jeho stav posuďte sami na fotografiích. Vařič je samozřejmě funkční. Dvě litinové plotny 1a cm. Pojistky proti přehřátí.


IHNED k odeslání, u Vás již 24. Sháníte nový jednoplotýnkový vařič , nebo elektrický vařič dvouplotýnkový? Vyberte si na našem e-shopu litinové nebo indukční vařiče Eta a Bravo. Sous-vide univerzální ponorný vařič do hrnce nebo jiné varné nádoby. Dvojplatňový elektrický varič ETA v nerezovom prevedení s plynulou.


Infukční vařič Professor s dotykovým ovládáním, Šetří čas a energii Až účinnost, časovač do 1minut, nastavitelná teplota vaření 60°C-240°C, dotykové o. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky