pondělí 19. března 2018

Potahové látky s teflonovou úpravou

Nejčastěji se jedná o látky s vodoodpudivou úpravou , materiály ošetřené nanotechnologií nebo materiálny s teflonovou úpravou na povrchu. Mezi tyto potahové látky s teflonovou úpravou patří například Alicante, Alcantara, Carabu, Mikroplyš, Eko kůže, velury, ale také některé druhy žinilek. Při výběru potahové látky je nutné také věnovat pozornost kvalitě a vlastnostem potahové látky. V poslední době stále více zákazníků sleduje u potahových látek.


Potahové látky které se nešpiní.

Ubrusové látky s kvalitní teflonovou úpravou jsou vodoodpudivé, tudíž nevsáknou žádnou rozlitou tekutinu. Jejich snadná údržba je velkým plusem. Ubrusy, naprony i prostírky různých velikostí z teflonové látky se hodí jak do domácností, tak i do restauračních či hotelových podniků. Venkovní dekorační látky s teflonovou úpravou dralon. Tato látka je pevná a má vynikající odolnost proti vlivům světla.


Je vodoodpudivá, ale ne nepromokavá. Kvalitní potahové látky dodávají vašemu nábytku krásný vzhled doplňující atmosféru interiéru vašeho domu, bytu, chalupy nebo třeba hotelu, ale hlavně také musí plnit ty nejvyšší nároky na funkčnost. Mají nejenom působit esteticky, ale také odolávat každodenní zátěži a oděru.

Navštěvujeme prestižní zahraniční veletrhy, kde čerpáme inspiraci a vybíráme nové látky pro Vás. Takové potahové látky najdete v. Nešpinivá úprava Většinu našich látek nabízíme s nešpinivou úpravou , díky které lze látky snadno čistit pouze vodou. Najčastejšie sa jedná o látky s vodoodpudivou úpravou , materiály ošetrené nanotechnológií alebo materiálnych s teflónovou úpravou na povrchu. Takéto materiály sú odolnejšie proti zašpineniu, neumožní rýchle vsiaknutie vody do čalúnenia a ľahšie sa čistí.


Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil. Vlastnosti produktu potahová látka CABU s teflonovou úpravou. Tyto látky se snadno čistí, jsou enormně pevné a odolné.


Na povrchu jsou příjemně až sametově jemné. Na omak připomínají povrch kůže. Exteriérové látky v metráži. Dekorační látka s teflonovou úpravou COSTA NAUTICA – parametry.


Látky pro šití a potahy. Poťahová látka petrolejová. Nabízíme širokou nabídku metráží - látek určených k ušití ubrusů.


Vybírat můžete z nabídky dekoračních i teflonových látek přímo určených na ubrusy.

Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro vzorovaný motiv či jednobaravný s teflonovou. Velmi jemná režná potahová látka - vypadá velice dobře v kombinaci s potahovou látkou Stella, Oaklan Olimp, ale může být použita také samostatně na celou sedačku. Jedná se o látku s povrchovou úpravou vodoodpudivou, vylitá tekutina se nevsákne hned. Směsová látka je díky teflonové úpravě více odolná proti vsáknutí vylitých tekutin, různých nečistot a ušpinění.


Polyesterové ubrusovinové látky s teflonovou úpravou jsou vhodné na ubrusy, prostírky, naprony a další doplňky. V této kategorii nabízíme ubrusoviny s teflonovou úpravou , díky které získávají vodoodpudivé a nešpinivé vlastnosti a jsou proto určeny i do vysoce namáhaných provozů typu restauračních zařízení apod. Ubrusovina je vhodná do restaurací, hotelů a jídelen. Může se prát v pračce na 30°C, nesušit v sušičce. Dřevěné nožky s výběrem moření.


Nechejte se inspirovat nabídkou kvalitních látek v metráži jako jsou Bavlna, Polyester, Rongo, Mikrovlákno, Krep, Flanel, Damašek, Satén nebo Blackout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky