pátek 10. dubna 2020

Termoobal na láhev

Termoobal na láhev

Výhodný lehký termoobal Canpol Babies Dopravní prostředky modrá oceníte na procházce nebo nákupech. Nový inovovaný termoobal CABRIO reflex je opatřen zipem s všitou reflexní páskou. Vyberte si správný termoobal na vaši láhev. V nabídce máme termo obaly na láhve o objemu l, l nebo l. Neosvědčil se mi koupený termoobal – velikost nebyla akorát, neměl pevné ucho, pak odešel zip, což mělo za následek odchod celého obalu do patřičného kontejneru. Termoobal na dětskou láhev 10.


Termoobal na láhev

Holky, nemáte prosím tipy na nějaký spolehlivý termoobal na láhev ? Nejde mi o to, aby tam vydržel 3h teplý obsah, stačí, když voda nebude po hodině ledová. Děkuji - I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.


Neoprenový termoobal na hokejovou láhev s obsahem litr. ZOPA termoobal na lahev , který díky vnitřní fólii udržuje teplotu nápoje. Vnitřní vrstva nepropustí vlhkost ani pachy, takže tekutina je chráněna. Obal se jednoduše čistí a díky popruhu a klipsu ho můžete snadno přenášet a připevnit kam potřebujete.


Nezbytná pomůcka při cestování a na procházkách s dítětem. Vrchní úchyt (poutko) termoobalu je na suchý zip, tudíž je možné termoobal připevnit např. Hodnocení produktu:. I obal může mít svůj styl. Pomůžeme vám doladit váš vlastní osobitý a designový termoobal.


Precizní ruční výroba zaručuje vysokou kvalitu našich produktů. Vaši láhev i nápoj a navíc slouží jako taška na láhev. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideální pro malé hokejisty, kteří ještě nepotřebují větší jednolitrovou láhev. Veškeré informace o produktu. Láhev na pití EQUA bude nepostradatelným průvodcem vaším životem.


Umožní vám dodržovat pitný režim, ušetříte za drahou balenou vodu a přispějete k ochraně životního prostředí! Obal na šidítko chrání dudlíky před znečištěním. Vybavte se některou z našich tritanových či hliníkových lahví nebo zásobníkem na vodu. Odolný neoprenový termoobal s vynikajícími termoizolačními vlastnostmi.


V zimě udrží nápoj teplý, v létě chladný a osvěžující. Má šité a lepené švy, nízkou hmotnost, protiskluzové dno, praktickou karabinu na zavěšení (např. na batoh), snadno se otevírá (zip na zadní straně) a udržuje (běžným ručním praním). Materiál: kvalitní neopren.


NOVINKA - tento inovovaný termoobal je opatřen zipem s všitou reflexní páskou. Slouží pro uchování nápoje ve Vaší Zdravé lahvi v optimální teplotě pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky