čtvrtek 16. dubna 2020

Vakuová dóza na potraviny

Vakuová dóza na potraviny

Vyberte si svou dózu na potraviny , nebo rovnou celou sadu na MALL. Krabičky na jídlo z plastu najdou široké uplatnění, jak při organizaci ledničky, tak při cestování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Součástí balení je i odsávačka vzduchu. Nabízíme různé velikosti, jednotlivě i sady. Vakuová dóza na potraviny - Ibili.


Dóza na potraviny s objemom l značky Locklock je 1 vzduchotesná nádoba, ktorá udrží vaše potraviny dlho čerstvé a zachová ich arómu. Skladem Varianty produktu. Tato plastová dóza poslouží jak k přenášení, tak ke sladování potravin. Díky 1 vzduchotěsnosti udrží uložené potraviny déle čerstvé a svěží.


To mimo jiné znamená, že případné bakterie v potravinách skladovaných v prostředí s vyčerpaným vzduchem nemají kde vzít zdroj pro svůj růst. Dafi vakuová dóza na potraviny bílá litru. Sklenice na med (s klipem) Kilner, 4ml. Mason Cash Innovative kitchen dóza na potraviny , l. Zavařovací sklenice Kilner s kovov.


Dafi vákuová dóza na kávu a potraviny grafitová l. Potraviny uložené v podtla. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. ONLINE, vďaka ktorej konečne skoncujete s chaosom v kuchyni.


Dózy na potraviny na Alza. Je vynikajúca pre uloženie múky, cukru, soli, strúhanky, čaju a pod. Prvá dóza , ktorá mení objem podľa toho, koľko obsahu ste minuli! Masívna vákuová dóza na potraviny , ktorá dokáže zmenšiť (resp. zväčšiť) svoj objem až dvojnásobne. Je to veľmi jednoduché - po odsypaní cereálií, ovocia či kávy nádobu zatlačíte, čím z nej nielenže dostanete prebytočný vzduch, ale ju aj zmenšíte.


Plechové vakuové dózy na čaj a potraviny Oblečte váš čaj a kávu do krásného a praktického kabátku. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nespornou výhodou skleněné hermetické dózy LINA 1ml je použitelnost prakticky na všechny potraviny , ať už je to koření, těstoviny či cukr.


Skleněná dóza má těsný dekorativní uzávěr. Dóza je dodávána v mixu barev, průměr dózy cm. Na svačinu, uchování oběda v lednici nebo na uskladnění těstovin či mouky. Vybírejte z krabiček několika velikostí i tvarů – kulaté, čtvercové i obdélníkové potravinové boxy, nízké i vysoké dózy na suché potraviny. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Původní cena DÓZA NA POTRAVINY je 9Kč. Aktuálně lze koupit DÓZA NA POTRAVINY do 21. ALBERT Hypermarket za pouhých 6Kč. Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření.


Průhledné dózy a víka vám také řeknou, kdy je potřeba doplnit zásoby. Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky