pátek 3. dubna 2020

Varná deska electrolux návod

Indukční varná deska 7Bridge vám umožňuje kombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi. V případě problémů s vaším spotřebičem nás neváhejte kontaktovat. Náhradní součástky a příslušenství pro vaše spotřebiče najdete v našem webshopu. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření.


Navíc s co nejmenší spotřebou energie.

Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční, sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Tato plynová varná deska je vybavena jedinečnou funkcí Hob2Hood. Pomocí této funkce se váš odsavač par zapne a rozsvítí, jakmile začnete vařit na vaší varné desce.


Vaše ruce se tak mohou soustředit pouze na vaření. Vaše varná deska 3bude díky indukci rychleji horká. Bez plynu k zapálení nebo cívek k předehřátí dosáhnou varné zóny vysokých teplot rychle a voda se tak uvaří rychleji než kdy předtím.


A pro vaši plnou kontrolu reaguje okamžitě, když snížíte výkon.

Volba ze tří možností rozložení nabízí více flexibility, což je skvělé, když používáte různé hrnce a pánve najednou. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Electrolux EIV8IndukÄŤnĂ­ varná deska – český návod. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. We were thinking of you when we made this product. Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátkém čase dosáhne požadovaného stupně teploty. Chladný povrch pro rychlé čištění Udržujte svou varnou desku během vaření perfektně čistou.


I když vaříte při vysokých teplotách, mimo varné zóny je deska na dotek chladná. Jednoduché dotykové ovládání v kombinaci s otočnými ovládacími knoflíky. Co se týče bezpečnosti, deska je vybavená zámkem funkcí a dětskou pojistkou.


Praktická funkce STOP and GO umožňuje rychle zastavit. Po určité době se rozsvítí a varná deska se vypne. Mezi nesporné výhody indukčního vaření patří úspornost, rychlost a bezpečnost.


Nedochází k ohřevu varné desky, ale pouze dna nádob, na desce se nic nepřipaluje a tak se velmi snadno čistí. Je vybavena intuitivním posuvným ovládáním DirectAccess, díky němuž můžete dotykem nebo posunutím prstem zvolit perfektní teplotu pomocí jediného. Ovládání se sladí automaticky.

S černou barvou sklokeramické desky elegantně kontrastují bílé popisky a ukazatele , přičemž veškeré prvky jsou však pouze grafické. Určitě znáte situace, kdy spěcháte s vařením, ale deska se pomalu rozehřívá. Tato skvělá funkce zajistí super rychlý ohřev všech pokrmů. Dodává tak rychlejší a intenzivnější plamen a zároveň šetří až energie.


Návod k obsluze a montáži stáhnout Informační list stáhnout Produktový list.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky