pátek 3. dubna 2020

Whirlpool aza 799 návod

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem AZA 7s inteligentní technologí 6. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. CZ AZA - 7Návod ve zkratce Před použitím sušičky si pečlivě přečtěte i návod k použití! Světelné kontrolky a funkce Volič programu Sušicí program se volí otočením tohoto knoflíku.


Kontrolka „Start (Pauza)” začne blikat.

Tlačítko „Start (Pauza)” Sušicí program se spouští stisknutím tohoto tlačítka. Marek Proche Zákaznická podpora. Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství. Veškeré zboží přímo od výrobce.


Aircase využívá výhod nového proudění. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce?

Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Rachot dělá uvolněná plastová vrtule, která sušičkou žene vzduch. Ta se nachází v černém plastovém pouzdru vlevo. Stačí otevřít pouzdro, demontovat motor, do. Zobrazit manuál AZA -HP 880.


Whirlpool AZA -HP 8obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro. Technologicky vyspělá kondenzační sušička značky Whirlpool využívající tepelné čerpadlo. Nabízí nový typ technologie 6. Info o zpracování osobních údajů Správce os. S touto sušičkou můžete sušit až kg prádla.


Aircare, která sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení. Disponuje tepelným čerpadlem a jak již bylo zmíněno na úvo má i tzv. Spolu s asymetrickým pohybem bubnu to zabezpečuje automatické nastavení teploty a nejlepší možnou kvalitu sušení a péče i pro velmi jemné materiály. Download Instructions for Use.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.

Na jednotlivé sušiace programy spotrebuje minimálne množstvo vody a energie, čo zaručene pocítite na značnom znížení nákladov. Vyberte si sušičku, ktorá nezaťažuje Vašu peňaženku a. Sušička bielizne WHIRLPOOL AZA 7. Návod na vyrobenie vlastného rúška nájdete tu. Zvládnite všetko s prehľadom na našej špeciálnej stránke Pre krízové obdobie sme vytvorili špeciálnu stránku, na ktorej nájdete užitočné tipy na produkty, ktoré by sa vám doma pri karanténe mohli hodiť.


Dopřejte svému prádlu sušičku, která ji nejen důkladně vysuší, ale. Olcsó AZA7Szárítógépek árak, akciók. AirCare, který se postará o Vaše prádlo.


A Whirlpool a Whirlpool USA bejegyzett védjegye.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky