pátek 24. dubna 2020

Výčepní zařízení eta 0637

Pohodlně jej můžete využít doma, pro oslavy, dovolené a jiné příležitosti – chod přístroje umožňuje napojení na elektrickou síťovou. Informační sloupec Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat,že ode dne 16. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Celsia) provoz na COzaručuje vysokou kvalitu piva až po. Společnost ETA a značka Pilsner Urquell společně uvádějí na trh domácí výčep – elektrické výčepní zařízení ETA 06Minipub.

Výčepní zařízení ETA 06Mini pub za 80Kč. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provoz na COzaručuje vysokou kvalitu piva až po dobu dní. Bazar výčepní techniky a technologie nabízí použitou, ale kvalitní výčepní techniku od předních renomovaných českých výrobců.

L soudků (1piv) Celý popis a technické paramet. Tento náhradní díl se již nedodá. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Láhev na COje prázdná. Zařízení minimálně používané. Před použitím si pozorně přečtěte a porozumějte všem varováním, upozorněním a pokynům uvedeným v tomto návodu k použití a. Prodám výčepní (stáčecí) zařízení ETA xr minipub s chlazením.


Stálo původně asi 5k(dárek), ale vůbec to nevyužívám, jen jsem to vyzkoušel, dokoupil novou velkou bombu a mám to v krabici. Kdyby byl zájem, nabídněte cenu a nějak se domluvíme. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a obdržíte inf.


Kvalitní výčepní zařízení od českého výrobce Lindr jsou zárukou dlouhé životnosti, spolehlivosti a perfektně vychlazeného piva.

V naší nabídce naleznete výčepní zařízení v mnoha různých variantách a také ve výhodných výčepních sestavách, kde naleznete vše potřebné pro naražení sudu a natočení piva. Spínač zvýšení teploty funguje. Ovšem to nevadí, po zapnutí do zásuvky se aktivuje chlazení na 6°C a lze teplotu navyšovat. Vše kompletní, funkční, použito párkrát (nevhodný dárek - nevyužijeme). Vhodný na 5l soudky, sami si můžete nastavit teplotu chlazení.


Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky