pátek 17. dubna 2020

Těsná zpětná klapka

Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Ideální pro použití k digestoři. Při vypnutí systému zabrání proudění vzduchu z domu ven a obráceně.


Kruhová těsná zpětná klapka RSKT se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu. Klapka se vkládá do potrubí.

Magnetická, jednokřídlá, samočinná klapka. Tělo klapky je vyrobeno z ABS plastu, membrána je ze silikonu a po obvodu klapky je gumové těsnění ve tvaru U, které zvyšuje těsnost a pevnost klapky v potrubí. Montáž Je nutné si uvědomit směr proudění vzduchu. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Zpětná klapka musí být demontovatelná, přístupná pro servis a obsluhu.


Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za. List klapky je tvořen rámem a silikonovou membránou. Je vhodná pro instalaci do vertikál.

Zabrání pronikáni vlhkosti a studenému vzduchu. Skladem Praha Libeň a Žižkov. Zamezuje vniknutí nežádoucího studeného kouře do 2°C a zápachu. Montáž je vhodná do horizontální i vertikální polohy. Rám klapky je z umělé hmoty a list ze silikonu, který se dotěsňuje magnetem.


Montáž se provádí do potrubí kolmo max °- 5° s. Těsnost klapky zajišťuje vnitřní gumové těsnění, které zároveň přispívá ke snížení hlučnosti. Pachutěsná zpětná klapka KPK 1je vybavena permanentním magnetem, který zajistí těsné uzavření klapky při poklesu tlaku. Doporučujeme klapku instalovat do horizontálních rozvodů. Dokonale těsná zpětná klapka KPK zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře.


V případě poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu. Pomocí magnetu a šroubku lze nastavit uzavírací a otevírací tlak klapky. Konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o průměru až 2mm.


Těsná zpětná klapka RSKW je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů. Kruhová zpětná klapka s pružnou membránou se používá se k zamezení zpětného tahu v potrubí.


Extra těsná klapka ochrání vaší domacnost před nežádoucím pachem z potrubí.

Příklady použití: Dokonale oddělí společný rozvod potrubí pro koupelnu a WC. Universální zpětná klapka VENTILA KPK1Tato universální zpětná klapka zabraňuje proudění vzduchu z venkovních prostor zpět do místnosti. Při poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu. Velmi těsná a velmi dobře fungující zpětná klapka do systémů větrání s rekuperací tepla, kterou lze použít pro sání i výfuk (nutno otočit správný směrem).


Vhodná i pro vertikální montáž! Pozink zpětná klapka těsná s pérkem Ø 80mm do potrubí. Vkládá se do potrubí, použitelná v jakékoliv poloze, kompatibilní se spiro potrubím, tak s plastovém systému Ventilaplast.


Montuje se do vzduchovodu jako tvarovka, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky