čtvrtek 23. dubna 2020

Výška odpadu pračka

Maximální výška záleží na výkonu čerpadla, bývá uvedena v návodu k pračce - sám to mám cca ve výšce horní desky. Jestli to lze dát výše, to nevím. Ale pozor - bude-li výtok příliš nízko a hadice vedena volně, bude voda z pračky odtékat samovolně - tj. Vyústění vodovodního a kanalizačního potrubí v koupelně a. Jul Vyska odpadu posts Nov forum. Výška vody: stejná jak odpad.


Výška odpadu pračka

V jaké nejnižší, ale spíše nejvyšší výšce může být odpad z pračky. Pokud sifon vznikne, pračka (myčka) bude špatně odčerpávat, případně. Máme u pračky odpad ve výšce 1cm.


Myslíte, že to té pračce může škodit, když musí odsávat vodu do této. Lze odvodit z maximální. Nádoba na třídění odpadu je vyrobena z odolného plastu. Plastové koše mají odlišné barvy víka pro jednoduchou orientaci při ukládání různých druhů odpadů.


Výrobce pračky uvádí, že odpad má být minimálně ve výšce 65cm. V koupelně, kde bude pračka umístěna, ho máme 55cm nad zemí. Nestačilo by v tomto případě vést odpadní hadici v původních úchytkách po obvodu pračky (vysoká je 85cm) a poté jí zahnout a připojit k tomu odpadu v 55cm výšce? Podle mě, když ta hadice.


Výtokovou hadici jsem zaústil do sifonu umyvadla. Jelikož pračka stojí velmi blízko umyvadla a hadice je dost dlouhá, hadice je prohnuta do tvaru U. Tím pádem ve spodní části ohnuté hadice logicky zůstává voda. Pračka je ochráncem nejen vašeho oblíbeného prádla, ale i vaší spotřeby energie a vody. Chtěl bych se zeptat, zda to nevadí nebo by bylo.


Výška odpadu pračka

Pračka – myčka : U pračky je vhodné umiestniť pračkový. Zdravím, potřeboval bych poradit s připojením odpadu k pračce. Poradíte někdo, jak vysoko se dávají sifony na pračku a myčku?


Umístění odpadu od roviny podlahy je ve výšce 450mm. Může to tak z bezpečnostních důvodů být? Odpady - velikost trubky a výška. Napájecí zásuvka 230V pro mycku nadobí v kuchyni.


Výška odpadu pračka

Doporučené výšky osazení ZP- Všechny výšky jsou udané od podlahy. Nekde jsem cetl, ze vyse odtokoveho odpadu by mela byt minimalne 60cm, maximalne 90cm. Netusite nekdo, jestli to je zavazna norma? Napojení sušičky na odpad. Problém s napojením tenké hadičky od sušičky prádla řeší sortiment dopojovacích tvarovek Alca plast.


Jednoduchá tvarovka nebo Y kus se namontuje namísto stávající přípojky na závit. Průměr 60mm pak pro dřez, myčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky