čtvrtek 16. dubna 2020

Ventilátor na krbová kamna poháněný stirlingovým motorem

Model lokomotivy poháněný Stirlingovým motorem. Miska pro aromalampu na krbová kamna. Luxusní dárek plně funkčního modelu Stirlingova motoru , který je umístěn na granitové základně. V trochu složitější modifikaci můžete použít stirlingův motor.


Jako zdroj tepla je možno použít podstatě libovolná kamna. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zpuštění ventilátoru je automatické a jeho otáčky narůstají s. Dopřejte si příjemné teplo po celém domě či chalupě díky ventilátoru na kamna.


Mechanický větrák podstatně zvýší efektivitu vytápění bez nutnosti jiného zdroje. Vytváří cirkulaci teplého vzduchu od ohřátých kamen nebo krbu. Výprodej kamen a krbových vložek za akční ceny. Využijte vysoké slevy na kamna , slevy na krbové vložky a slevy na sporáky a nakupte za nízké ceny.


Akce na krbová kamna , krbové vložky, sporáky a krbové doplňky platí pouze po omezenou dobu do vyprodání. Vyšší teplota než 3°C může ventilátor poškodit. Nevyžaduje použití baterií ani jiného zdroje e. Protože mám klenutou místnost o nejvyšší výšce 5m a je potřeba aby vzduch v místnosti cirkuloval, jinak topím vlastně jen strop tak jsem ještě v létě zainvestoval do ventilátoru na kamna poháněného Stirlingovým motorem a musím říct, že té investice rozhodně nelituju, myslím, že díky němu ušetřím cca 1-metry. Group ventilátor krbový je poháněn vlastním el. Ventilátor na kamna krby Popis: Ventilátor je poháněn vlastním el.


Modul začne vyrábět prou když se vrchní deska kamen rozehřeje na teplotu přibližně °C. Vyústění ventilátoru lze umístit na strop nebo na stěnu. Krbový ventilátor určený na rozvod teplého vzduchu od krbové vložky. Vyroben z pozinkovaného ocelového plechu, osazen radiálním oběžným kolem a motorem s kuličkovými ložisky.


Dále je vybaven vestavěným termostatem, kterým volíte minimální teplotu výstupního vzduchu v rozsahu 0-°C. Aduro ventilátor je ve stejné cenové kategorii o výkonnější! Stačí jej umístit na krbová kamna a okamžitě optimalizuje distribuci tepla ve Vaší domácnosti. VENTILÁTOR : Axiální ventilátor , poháněný reverzním DC motorem , je určen pro přívod a odtah vzduchu.


Zbudovaná ochrana proti přehřívání. Motor je vybaven kuličkovými ložisky, která zajišťují delší životnost jednotky. VÝMĚNÍK TEPLA: Keramický výměník tepla s velkým povrchem a vysokou výkonností. Krbová kamna a stavební sety krbových kamen v e-shopu HORNBACH. Teplo rodiného krbu nemusí být jen ohraná fráze.


Díky krbovým kamnům s výměníkem si můžete takové teplo užívat po celém domě. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky