pondělí 20. dubna 2020

Univerzální turbokartáč

Univerzální turbokartáč

Univerzální rotační turbohubice Sencor SVX 110TB. Využívá podtlaku a proudu vzduchu. Turbokartáč je dokonalým doplňkem k vysavačům v domácnostech, kde se nacházejí zvířata. Rychlý rotující kartáč mechanicky zvedne všechny nečistoty, prach, zvířecí chlupy a vlasy, což usnadňuje odsávání nečistot. Vaše práce bude mnohem efektivnější.


Univerzální turbokartáč

Pro všechny kruhové trubky s průměrem - mm. Kartáč je poháněn vzduchem. Hubice je vybavena univerzální. Dělí se na dva typy, elektrické a vzduchové. Oba obsahují jeden či více rotačních válců s tuhými štětinami.


Použijete jej proto prakticky na všechny domácí vysavače s kruhovým průřezem t. Vzduchová rotační turbohadice černé barvy vám usnadní úklid domácnosti. Skvěle odstraňuje zvířecí srst, vlasy, zbytky jídel i prach, je mimořádně vhodná především na koberce. Rychle rotující kartáč mechanicky nadzvedne veškerou nečistotu, prach, zvířecí chlupy, vlasy a vysavač snadněji tuto nečistotu vysaje.


Turbokartáč má univerzální adaptér s převlečnou maticí pro kruhovou trubku vysavače o průměru až 38mm. Kvalitní sáčky do vysavače Turbokartáč univerzální. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. Turbokartáč (taktéž turbohubice) je příslušenství vysavačů, které slouží k úklidu převážně měkkých podlah, jako jsou koberce nebo kobercové krytiny. Potrebujete účinne odstrániť všetky nečistoty z podlahy, vrátane zvieracích chlpov a vlasov?


Turbo kefa je dokonalým doplnkom k vysávačom v domácnostiach, kde sa nachádzajú zvieratá. Střední turbokartáč na koberce, poháněný nasávaným vzduchem. Pomáhá vysát z koberců vlasy a nitě pomocí rotujícího kartáče. Vzduchovka LOV cal: 5mm (.177) Prodej od 18-ti let ! Legendární vzduchovka LOV 2. Vhodný na čalouněný nábytek, pro čistění automobilu, na textilní povrchy malého rozměru. Mimo Turbokartáč univerzální ešte ponúkame aj sáčky do vysávačov ELECTROLUX, PHILIPS, AEG a dalšie značky.


Univerzální turbokartáč

Nenašli ste to čo hľadáte? Skúste naše vyhladávacie centrum! Nadštandardná garancia. Popis zboží: Nabízíme vám universální podlahový turbokartáč pro všechny typy vysavačů, vzduchový, rotační. Nebyl zatím přidán žádný názor.


Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Turbohubice ETA pro vysavače s připojovacím průměrem mm. Turbo kartáč je vybaven vodícími kolečky, variabilním uchycením sací trubice, otvorem pro snadné čištění turbíny kartáče, přepínačem polohy turbo kartáče pro vysoký a krátký vlas koberce. Manuál a návod ke stažení najdete ZDE. Máte s tímto produktem zkušenosti.


Počet: Ks Cena: -Ks Cena: -Zobrazit košík. Další slevy osobní péče na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky