pondělí 20. dubna 2020

Termoska s pumpičkou 3 l

Termoska nerezová s pumpičkou L. Nerezová termoska s pumpičkou ,lJe ideální k uchování a podávání teplých i studených nápojů. Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a podávání nápojů. Pumpováním vzniká tlak uvnitř nádoby.


Dávkování nápoje je poté snažší.

Nemusíme otáčet nádobu. Tomgast CTtermoska s pumpičkou ,5l od 7Kč - Heureka. VALIRA termoska s pumpičkou 3l alternativy - Heureka. Ide o modernú termosku vyrobenú z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s matnou povrchovou úpravou a veľkým objemom ( l ). Vonkajšia časť termosky je vyrobená z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukoväťou na prenášanie, vnútorná vymeniteľná čas.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

For shipping to other EU countries visit this page CS Solingen PASSAU Serving Stainless Steel Thermos with Pump, 3l. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte CS Solingen PASSAU Thermoskanne aus Edelstahl mit Pumpe Liter. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak studených tak teplých. Vynikajúca pre uloženie a podávanie teplých a studených pokrmov, vybavená sklenenou termoizolačnou vložkou a dvojdielnou plastovou miskou.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj.


Uchová nápoje horúce alebo studené pri bežnom použití je nerozbitná. Jednodotykový uzáver je z. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukojetí pro přenášení, vnitřní vyměnitelná část pak z odolného borosilikátového skla. Do termosky se vejdou až tři litr y oblíbeného nápoje které si můžete nechat luxusně naservírovat. Tlačítko ze zinkové slitiny - velmi odolné. Je ideální k uchování a podávání teplých i studených nápojů.


Poklop lze úplně sejmout. Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOS-domácnost. NEREZOVÁ TERMOSKA S PUMPIČKOU NA ČAJ L , ,L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky