středa 15. dubna 2020

Umývátko se skříňkou

Nábytkové umývátko ze série Traffic od firmy KOLO. Umývátko má dva otvory pro baterii a hranatý design. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit.


Malá umyvadla se skříňkou JIKA.

Jsou zejména vhodná do malých prostor, kde skříňka umožňuje využít volný prostor pod keramikou. Litý mramor se vyznačuje dokonale hladkým a rovným povrchem, který si udržuje teplotu okolí. Navíc, k většině umyvadel a umývátek je možné zakoupit skříňku přímo od výrobce keramiky, což zajišťuje sladění umyvadla se skříňkou. Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem plánovači. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si.


Designově zajímavé umyvadlo na desku, umyvadlo se skříňkou , umývátko , ale i šikovné umyvadlo nad vanu najdete v nabídce naší firmy RAVAK. Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky.

Skříňky jsou osazeny panty renomované značky Hettich, které zaručují dlouhou životnost. Tato umyvadla jsou vyráběna dle nejpřísnějších norem a ze špičkových surovin, čímž je zaručena jejich dlouhá životnost. Hledáte umyvadlo se skříňkou ? Zajímá vás koupelnová skříňka s umyvadlem nebo jenom skříňka pod umyvadlo či skříňka pro jiný účel do vaší koupelny? Nabídka skříněk pod umývátko o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umývátka , k vybraným skříňkám je nutné umývátko objednat zvlášť.


MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Umyvadla se skříňkou , BOMA Milevsko. SAPHO MAXX umývátko se záklopem 45x11x24cm, litý mramor, levé, bílá MX475. Produkt obsahuje varianty. Je symbolem čistého koupelnového designu v kombinaci s množstvím úložných prostor.


Tato série nabízí široký sortiment výrobků určených do. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI.

Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt rohové umývátko se skříňkou. Kombinovatelné se spodní skříňkou. Obchod ověřený zákazníky.


Tonic II umývátko 4mm z jemné žárohlíny, s odkládací plochou a otvorem pro umyvadlovou baterii vlevo. Keramická krytka odpadu. Používal jsem ho jen asi týdny, nikde nepoškrábané, vyměnil jsem za jiné se skříňkou. Osobní předání Praha, nebo Středočeský kraj. Záleží na rozměrech koupelny.


Koupelnové skříňky s umyvadly, BOMA Milevsko. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky