středa 29. dubna 2020

Tescoma mlýnek na kávu

Materiál: odolný plast a kov. Vyrábíme ho z prvotřídních materiálů, konkrétně prvotřídní nerezavějící oceli, odolné keramiky a kvalitního plastu. Poskytneme vám na něj navíc nadstandardní záruku roky. TESCOMA mlýnek na kávu HANDY - Kdo by nemiloval čerstvou kávu ? Dopřejte si její jedinečné aroma, kdykoli na ni dostanete chuť. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku HANDY, několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová.


V ČEM JE MLÝNEK NA KÁVU HANDY. Pomůcky pro čaj a kávu. Vše, co vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje najdete také v sortimentu TESCOMA. Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu? Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku?


Dostali jste snad chuť na dobrý porcovaný čaj? Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Tento způsob mletí vám přinese výraznější chuť, na druhou stranu mají kratší životnost. Výsledný nápoj je silnější.


Tescoma mlýnek na kávu

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Jedinečný mlýnek na mák s nastavitelnou hrubostí mletí je jen jednou z říjnových novinek. Poznejte také geniální mlýnek na sůl a pepř v jednom, senzační struhadlo a kostičkovač na zeleninu nebo chytrý oboustranný odkapávač.


Proužky, kolečka, nudličky, nahrubo, najemno. Na všechno najdete v sortimentu TESCOMA ty správné pomocníky. Existují typy mlýnku na kávu a to elektrický a ruční mlýnek na kávu.


Ruční mlýnek na kávu můžete znát již od dob našich babiček a prababiček. Je to klasický styl mletí kávy. Moderní ruční mlýnek na zrnkovou kávu s prvotřídním keramickým mlecím mechanismem.


Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, struhadla. Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jednoduchý a kvalitní nerezový mlýnek je vybavený prvotřídním keramickým mlecím mechanismem a snadným i přesným nastavením hrubosti mletí. V mlýnku Grandchef lze kávu umlít na různých stupňů hrubosti: extra jemné mletí orientální káva připravovaná v džezvě - jemné mletí káva espresso - středně hrubé mletí. Jen čerstvě namletá káva přinese ten pravý požitek. Povrch z plastu klade minimální nároky na údržbu. Mlýnek má odměrku pro až šálky kávy.


Aby káva byla namletá podle vašich představ, bude se vám hodit výběr hrubostí mletí. Každý milovník kávy ví, že čerstvě namleté kávě se nic nevyrovná. Jejímu aroma a výrazné chuti se nic nevyrovná. S ručím mlýnkem na kávu od Tescomy si nyní můžete tuto radost dopřát i doma.


Elektrický mlýnek na kávu. Abyste si umleli kávu dle vlastních požadavků, potřebujete k tomu aktivní elektrickou zástrčku. Tam však vaše práce víceméně končí.


Mlýnky na kávu ČerstváKáva. Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky