úterý 7. dubna 2020

Včelí med od včelaře

Databáze včelařů nabízejících med od vlastních včel. Včelí med byl a zůstává nejžádanějším včelím produktem. Pokud máte zájem o med , podívejte se do nabídky kontaktů v jednotlivých okresech a najděte si svého včelaře. Jednodruhový med přímo od včelaře Úly máme uzpůsobeny tak, aby bylo možno vytáčet jednodruhový med.


To děláme průběžně během celé sezóny a můžete si tak vybrat z celé řady druhů, neboť každý druh medu má své jedinečné vlastnosti. Dovolte nám nabídnout Vám pravý včelí med přímo od včelaře.

Nabízíme med květový, pastový a smíšený (květový-medovicový). Včelnice máme umístěny na stanovištích v obcích Skaštice (okres Kroměříž) a Komárov (okres Zlín). Aktuálně se staráme o cca včelstev. Rodinná tradice včelaření sahá až do roku. Vítá vás včelí farma Šťastné včely.


Naleznete u nás zajímavé informace ze světa včel i výborné a zdravé recepty s medem. Po odeslání objednávky MEDU , Vás - zákazníka bude kontaktovat příslušný včelař, a domluví s Vámi finální prodej ze dvora. Jedná se o med akátový, lesní, květový, slunečnicový a pastový med.

Máme v nabídce med v různých baleních , které se od sebe odlišují složením, designem balení a gramáží. Věříme, že si z této naši pestré nabídky medu vyberete a budete si moct naplno užívat příznivých účinků medu na Vaše zdraví a jeho jedinečné chuti. Prodám med tmavý 15-Kč.


PRODEJ PŘÍMO OD VČELAŘE. Najděte si svého včelaře v Praze a nakupujte od něj kvalitní med a včelí produkty. Chcete koupit med v Praze? Přinášíme Vám seznam včelařů. Nabídka medu a včelích produktů přímo od včelaře V současné době máme vytočený med květový, med smíšený a med medovicový.


Velmi kvalitní český med. Odchyt včelích rojů v Praze a okolí. Med samozřejmě mechanicky filtrujeme od veškerých nečistot, avšak používáme takovou jemnost síta, aby nebyl z medu odstraněn žádný pyl. Med stočený do lahví si tak zachovává veškeré zdraví prospěšné látky – pyl i enzymy – jak se na kvalitní raw med sluší a patří.


Med je vhodný pro všechny věkové skupiny lidí, takže ho může užívat celá rodina a užívat si tak jeho četné pozitivní účinky na své zdraví. Díky tomu, že se jednotlivé druhy medu liší svou chutí i vůní, si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá Vašemu přání. Také prodáváme med přes internet, na trzích a podobných místech. Stejně tak prodáváme náš med ve velkých objemech – mnohdy se jedná o tuny medu, do zahraničí a do obchodů které nás osloví u nás doma.


Med přímo od včelaře , možné i větší množství.

Med pochází z rodinné včelí farny, která se nachází na Vysočině čitající 2včelstev. Lipový, akátový, květový, lesní medovicový a pastovaný med. Záruka vysoké kvality, každoroční certifikace. Osobní odběr nebo doručení.


Med je nejznámější a nejdůležitější včelí produkt. Je to hodnotná dietetická potravina a sladidlo. Včely posbírají nektar nebo medovici a jiné sladké šťávy rostlinného původu, které obohatí látkami z vlastního těla (enzymy a živočišné bílkoviny z hltanových žláz), uskladní v plástech, kde pak tato hmota dozrává v med.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky