úterý 28. dubna 2020

Vestavná trouba amica ebr 7331 w aa retro

Vestavná multifunkční trouba z řady Retro na první pohled zaujme svým krásným designem v barvě slonové kosti. Neméně stylové jsou ovládací prvky, úchyt na dvířkách i budík uprostřed panelu, vše spolu dokonale ladí. Zásady používání cookies. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vestavná trouba amica ebr 7331 w aa retro

Při pečení si můžete vybrat z pečicích programů, např. Vodící lišty Tyto nerezové lišty vám usnadňují manipulaci s plechy, které jsou po vysunutí z trouby stabilní. Možnost jednoduše vyjmout a umýt v. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Chci levně nakoupit Více informací. Poslední zákazník: , Jednoduché vybavení. Vyberte si svůj vysněný nábytek jednoduše a přehledně bez zbytečné návštěvy obchodů Vyřiďte vše z pohodlí domov.


Designová trouba v retro provedení. Kombinace černé barvy a mosazných prvků dodává celkovému retro vzhledu skutečný punc originality. Prodám komplet stylového nábytku do obývacího pokoje z druhé poloviny 60. Stylový nábytek do obýváku - retro - 60. Zajímavá vestavná pečící trouba v retro designu od známého výrobce, která skvěle zapadne do mnoha kuchyní.


Ne každý má linku v moderním provedení. Velmi ceněná je funkce samočištění a potěší. Tato nadmíru kvalitní vestavná trouba se hodí především do stylových kuchyní, kde perfektně splní své poslání zkrášlujícího prvku, ale zároveň praktického spotřebiče. Vnitřek trouby je navíc vyroben.


Je vyhotovena v krásném a stylovém, až rustikálním designu. Budou vám ji obdivovat všichni známí. Trouba patří do energetické třídy A. Nabízí na výběr až programů ze kterých si určitě vyberete ten správný.


Vstavaná multifunkčná rúra z radu Retro na prvý pohľad zaujme svojím krásnym dizajnom vo farbe slonovinovej kosti. Pokud neradi čistíte troubu, uvítáte. Nemenej štýlové sú ovládacie prvky, úchyt na dvierkach aj budík uprostred panela, všetko spolu dokonale ladí. Záruka důvěry - již let prodáváme on-line zboží přes internet.


Vestavná trouba amica ebr 7331 w aa retro

Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Potrpíte si na kvalitní design, ale požadujete i vysokou kvalitu? Barevné provedení: slonová kost. Táto nadmieru kvalitná vstavaná rúra sa hodí predovšetkým do štýlových kuchýň, kde.


Vestavná trouba amica ebr 7331 w aa retro

Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky