pondělí 6. dubna 2020

Výrobník ledu gastro bazar

Výrobník ledu - bazar , gastrocentrum-písek. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Hlavní město Praha, cena dohodou, od HrabJ na Sbazar. Domácí výrobník ledu Clatronic.


NA OPRAVU - Svítí mu jen kontrolka zapnutí, nezačne vyrábět led.

Za minut vyrobí kostek ledu. Za hodin jich dokáže připravit až kg. Nabízím profesionální výrobník ledu italské zn. Brema, model CB 2A-Q vzduchem chlazený.


Vhodný do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, cukrárny. Stroje - Vyrobnik ladu bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kompaktný výrobník ľadu je ideálny do barov, reštaurácií aj na domáce použitie na záhradné párty a oslavy. GASTROBAZAR v Mrači u Benešova: zboží je možno vidět po předchozí domluvě na tel.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Plzeň-město,restauraci a rozprodávám whiskovky,koňakovky,Sektovky a spousta jiných sklenic a skleniček. Hrnečky na kávu,popelníky,zánovní chromové příbory,ubrusy nové, menší výrobník ledu Baumatic atd. Tabulky Do porovnání jste vložili (0) produktů.


Gastro bazar Přeskočit na menu. Zobrazit pouze: Novinky Doporučujeme Výprodej Akce. Vítejte v elektronickém obchodě GASTRO E-SHOP V našem internetovém obchodě naleznete mnoho zařízení a spotřebičů, které potřebujete pro Váš gastronomický provoz. Pokud přesto nenajdete to co hledáte, napište nám na náš e-mail, rádi Vám požadované zboží naceníme. Dodavatel gastro vybavení a zařízení.


V našem sortimentu naleznete také výrobníky ledu a chemii k výrobníkům ledu. Popis: POPIS: tvar ledu : duté kališky (velikosti) druh chlazení: A -vzduchem max. VÝPRODEJ-POŠKOZENÝ OBAL, MOŽNÉ DROBNÉ. Nabízí konvektomaty, kávovary, fritézy, gastronádoby, chladící techniku a vše potřebné v gastronomii. Skríňka je uzavřena nerezovými stěnami a uvnitř má vvjmutelnou polici.


Stůl má i prostor v pravé části pod pracovní plochou kde se dá umístit výrobník ledu , nebo myčka, koš atd.

Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Praktický a rýchly výrobník ľadu za najlepšie ceny online.


Prodám tuto plně funkční profesionální gastro myčku Hobart a automatickým dávkovačem čistících prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky