čtvrtek 30. dubna 2020

Ubrusy restaurace

Kvalitní ubrusy na stůl restaurace i jídelny. Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost? Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Prostírání pod talíře a příbory má rozměry × 3cm. Slouží také jako dekorace v restauracích, hotelových bufetech, jídelnách, během cateringových akcí nebo firemních. Restaurační a hotelové ubrusy šijeme z kvalitních materiálů. Vybrat si můžete bavlněné ubrusy i celou škálu ubrusů z teflonu. Látky na ubrusy máme v různých rozměrech, proto dokážeme ušít ubrus na běžný stůl, malé i velké kulaté stoly.


Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit teflonový ubrus barvě své restaurace , penzionu, domu či dané akci. Naším hlavním produktem jsou teflonové ubrusy , naprony a rautové sukně odolné vůči skvrnám.

Teflonové ubrusy jsou vyrobeny z textilií se speciální teflonovou úpravou. Proto se rozlitá tekutina shromáždí ve. Teflonove ubrusy , potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy , banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk.


V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Ubrusy se používaly odjakživa. Pokud se nese restaurace ve světle modré, zelené nebo oranžové, můžete k tomu sladit gastro ubrusy , případně jen ubrusové šály, prostírání, závěsy nebo drobné dekorace na stole. Damaškové ubrusy pro restaurace.


Hotelové povlečení Bavlna. Pořádáte oslavu a chybí vám talíře, skleničky, ubrusy , potahy na židle… ? Nebo jste dostali od kamaráda sud piva a chybí vám chlazení? Internetové stránky zaměřené na GASTRO vybavení pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. Vyrábíme a distribuujeme vysoce kvalitní, designově atraktivní a cenově dostupné výrobky pro všechny typy domácností, ale i pro hotely či restaurace.


Naše výrobky ( ubrusy , prostěradla, povlečení, ručníky aj.) dodáváme jak koncovým zákazníkům, tak i do mnoha maloobchodních prodejen po celé České republice.

Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy.


Chcete běhoun nebo kulatý ubrus? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Dodáváme různé velikosti ubrusů dle požadavků zákazníků.


Taktéž materiálové řešení ubrusů do restaurace a dalšího šitého zboží je definováno zákazníkem. Níže jsou uvedeny ukázkové. Prohlédněte si naši nabídku textilních ubrusů, která zahrnuje ubrusy z teflonu, bavlny i damašku. Vybírejte z celé škály atraktivních produktů v různých tvarech (čtverec, obdélník, kruh i ovál), rozměrech a také v mnoha barevných variacích. Pokud jste nenašli svůj oblíbený materiál, barvu nebo rozměr Vašeho ubrusu, prostírání, povlečení nebo ručníku - zavolejte , nebo nám napište.


Rádi Vám pomůžeme radou, dáme se do hledání, aby jsme mohli splnit Vaše požadavky. Vaší restaurace , hotelu, či pensionu. Dále pro vás máme jednobarevné bavlněné ubrusy včetně bílých ubrusů, které se hodí nejen na stůl do kuchyně, ale i do jídelny v restauraci, hotelu či do kavárny.


Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky