pátek 17. dubna 2020

Úložný prostor pod postel plastový

Látkové i plastové úložné boxy, proutěné koše i dřevěné šuplíky na kolečkách ideální na sezónní oblečení nebo peřiny nakoupíte za skvělou cenu na FAVI. Box a úpravu postele, do kterých je přístup pomocí výklopných lamelových roštů. Potřebujete víc místa na své věci?


Díky našim úložným řešením pod postel můžete mít třeba přikrývky nebo sezónní oblečení schované v úložných krabicích pod postelí. Vaše věci tedy nikde nepřekážejí, ale máte je vždy po ruce. Prohlédněte si naši nabídku různých rozměrů, barev a materiálů. Uklízet věci pod postel může být tak trochu rebelie, ale i chytrý a velmi praktický záměr. Pořiďte si k tomu speciální úložné prostory v podobě šuplíků a boxů pod postel a uvidíte, jak se vám najednou nafoukne místo ve skříni, peřiňáku nebo třeba komodě.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Pokud si úložný prostor objednáte pod naši postel , potom ho přizpůsobíme rozměrům postele. Pokud objednáte šuplík pod jakoukoliv naší postel , vždy ho přizpůsobíme rozměrům postele.


Potrebujete viac miesta na skladovanie? S našimi úložnými riešeniami pod posteľ a úložnými škatuľami pod posteľ vám už paplóny a sezónne oblečenie nebudú zavadzať. Stále ich však budete mať poruke. Pozrite si náš široký výber rozmerov, farieb a materiálov.


Truhlářství Pavel Frček Artemis z masivu v kombinaci dřevo-kov typ Zásuvka na kolečkách pod postel úložný prostor. Poctivá ruční práce a kvalitní přírodní materiály dělají z této postele Artemis hrdou dominantu ložnice, která Vás možná přežije. Béžový úložný box pod postel Compactor, délka 1cm.


Jako úložný prostor pod postel je perfektní. Veľmi spokojná, ideálne do vstavanej skrine, odporúčam. Super kvalita a vzhled.


Je osázený kolečky, čímž nám usnadňuje manipulaci s ním. Pod jakoukoliv postel za naší nabídky můžete umístit tento BOX a proměnit jí tak na daleko praktičtější verzi s možností ukládání velkého objemu věcí. Tento box obsahuje boční rám a dno. Pod klasickou postel délky 200cm můžete použít hned dvě zásuvky. Praktický úložný prostor pod postelí se hodí ke skladování ložního prádla, sezónního oblečení, hraček nebo peřin.


Nabízíme několik barevných variant, které se hodí k námi nabízeným postelím a. Využijte volný prostor pod postelí efektivně. Box s postranními úchyty a zapínáním na zip. Obsahuje jeden vakuový vak s ventilkem. Stačí jej naplnit a pomocí vysavače z něj vysát vzduch, čímž ušetříte cca prostoru. Prádlo, přikrývky nebo oblečení tak budou bezpečně uložené, a přitom nezaberou mnoho místa.


Postel má mechanismus pro zvedání roštu. V ceně postele není matrace. Je vhodný ke všem postelím této kategorie. Krásná postel z kvalitních materiálů. Univerzální látkový box pod postel nebo do skříně.


Pod postelí je možné box použít k uložení ložního prádl. Obrázek je jen ilustrativní (jiný rozměr)!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky