úterý 14. dubna 2020

Tescoma maslo

Máslo je pro lidský organismus nesmírně přínosné – obsahuje vitamíny A, K, D a selen, pomáhá zvyšovat hladinu dobrého cholesterolu, podporuje správnou funkci trávení. Vychutnejte si proto každý den s láskou dělané domácí máslo i vy! Dózy jsou vyrobené z kvalitního porcelánu, prvotřídní nerezavějící oceli nebo z vysoce ze špičkového plastového materiálu používaného ve zdravotnictví a farmacii. Moderní dózy vynikající pro hygienické uchování másla v lednici a jeho pohodlné podávání.


Nože na máslo mají zaoblenou čepel, kterou čerstvé máslo nebo rostlinný tuk pohodlně naberete a rozetřete rovnoměrně po povrchu pečiva. Mazací nůž ale využijete nejenom na máslo. Vynikajúca na hygienické skladovanie masla a jeho podávanie. Vyrobená z prvotriedneho borosilikátového skla a odolného plastu, vybavená protišmykovými nožičkami.


V dóze na maslo z hrubostenného skla zostane maslo dlhšie vychladené, po rebrovanom povrchu dna pri stieraní nekĺže. Video € 1(vrátane DPH) Na sklade Kúpiť. Dóza na maslo na stôl TESCOMA DELLA CASA.


Tescoma maslo

Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. S cediacim otvorom pre ľahké zlievanie cmaru a odmerkou.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Jak na výrobu domácího másla s TESCOMOU.


Tescoma maslo

Z hlediska ingrediencí je nejdůležitější minimálně smetana – čím tučnější seženete, tím více másla vyrobíte. So tryskami na plátkovanie a zdobenie maslom, tavenými syrmi, nátierkami, paštétami a pod. Dno je vybavené malými hrotmi, vďaka ktorým stuhnuté maslo pri krájaní nekĺže.


Vyrobené z pružného silikónu a odolného plastu, vhodné do umývačky. Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno k uložení a stylovému servírování másla. Vhodné do ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby a myčky. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Vynikající pro přípravu ozdobných spirál z másla apod.


Tescoma maslo

Pro snadné roztírání másla, tavených sýrů apod. Nůž na máslo lze zakoupit ve. V dávkovači DELLA CASA uchováte v lednici osminku másla, které je vždy připraveno pro nanášení v tenkých plátcích a nemusíte ho roztírat. Praktická obdélníková dóza na máslo Vám nabízí trvanlivost při zachování čerstvosti a chuti.


Podnos máselničky je dekorovaný technologií IML (Injection Mould Labeling), což mu dodává nejen atraktivní vzhle ale i okamžité rozpoznání vhodného použití. Ozdobný kráječ lze zakoupit. Uplatňovat a rozvíjet vlastní vývoj a originální design kuchyňských potřeb. Tescoma dóza na maslo TESCOMA DELLA CASA.


Tescoma maslo

Propagovat obchodní značku a dobré jméno České republiky ve světě. Inak to maslo je naozaj nič moc, ak sa použije šľahačka s pridanými látkami. Ja maslo pretápam tak, že maslo dam do hrnca a na malom plameni ho zohrievam za miešania dovtedy, kym neprestane peniť. Na spodku hrnca ostane taká zlatohnedá usadenina od vyzražanej bielkoviny, niekedy to plave aj na vrchu.


To zvrchu pozberam a číry. Návod na použitie vo vnútri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky