pondělí 13. dubna 2020

Trouba mora návod k použití

Tento podrobný návod k obsluze vám pomůže správně používat výrobek. Pokyny vás co možná nejrychleji seznámí s novým spotřebičem. Přesvědčte se, že spotřebič není poškozený.


Tyto speciální závěsy zaručují bez vaší asistence velmi tiché a šetrné zavírání dvířek trouby s tlumeným dovíráním. Návod k obsluze, vestavění a zapojení Elektrická vestavná pečící trouba Vážený spot řebiteli!

Tato pečící trouba byla vyrobena pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit. Odnímatelné skleněné dveře pro snadn. Před zapojením zařízení si pečlivě přečtěte návod k použití.


Na jakoukoliv opravu nebo nároky ze záruky v důsledku nesprávného zapojení nebo použití zařízení se záruka vztahovat nebud. Dvířka trouby se během provozu značně zahřívají. Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna.

PODROBNÝ NÁVOD K POUŽITÍ PRO ELEKTRICKOU TROUBU. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám prokázali zakoupením našeho spotřebiče. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Pro jednodušší pou˜ití výrobku vám přikládáme obsáhlý návod , který vám pomů˜e, aby jste se co nejrychleji seznámili s vaším novým. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Pro jednodušší použití výrobku přikládáme obsáhlý návod , který vám pomůže v tom, abyste se co nejrychleji seznámili s vaším novým spotřebičem. Návod k použití by vám měl pomoci se rychle seznámit s vašim novým spotřebičem. Pokud tomu tak není, trouba nebude fungovat. V případě, že se vám pomocí tohoto návodu nepodařilo odstranit závadu, spojte se s autorizovaným opravářem. Poznámka: Přístroj je určen pouze k použití v domácnosti, a to na ohřívání pokrmů a nápojů působením elektromagnetické energie.


Dodržování tohoto návodu k použití je bezpodmínečným předpokladem pro ochranu zdraví osob a pro uznání odpovědnosti výrobce za případné vady výrobku v průběhu záruční lhůty. Na netu v elektronické podobě ho nemůžu nikde najít. Sháníte český návod k použití pro mora ? Potřebujete zapojit nebo nastavit mora a bez manuálu či návodu k obsluze se nehnete z místa?


Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro bílá technika - vestavné domácí spotřebiče - sety vestavných spotřebičů - mora. Navod k pouziti mikrovlnna trouba produktů Mikrovlnná trouba whirlpool mcp 3wh Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 3WH Mikrovlnný ohřev patří v dnešní době k těm nejoblíbenějším.

Mora , Rychlovarné konvice. Na tlusté čárce svítí červená kontrolka, jako že je trouba v chodu, ale naprosto nevím, na jakou teplotu je trouba v tu chvíli nastavená. Jedná se mi o to, že nemám ponětí, jak tento knoflík k ovládání trouby používat, jelikož nemám návod k použití. Zákonná povinnost každého prodejce, je přiložit k Trouba MORA VT17. Jestliže nebyl přiložen český manuál Trouba MORA VT17.


Tento návod si pečlivě přečtěte ještě před instalací spotřebiče a jeho prvním použitím. Výrobce nenese odpovědnost za žádný úraz ani škodu v důsledku nesprávné instalace nebo použití. Výrobce nezodpovídá za škody a zra-nění způsobená nesprávnou instalací či chybným používáním. ManuálDB je databáze návodů k použití , která se stále rozšiřuje o další manuály.


Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Kombinovaný sporák K 1AW Bílá barva plynové hořáky s pojistkami STOP GAS KLASICKÁ TROUBA SMALTOVANÁ dvoudílná mřížka STABIL PLUS KOMFORT zavírání dvířek INTEGROVANÉ zapalování hořáků ECO CLEAN - funkce na čištění trouby regulace teploty v troubě – 275°C osvětlení trouby OBJEM TROUBY l vedení v troubě - prolisy chladné dvířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky