úterý 28. dubna 2020

Tescoma mlékovar

Hrnec na mléko neboli mlékovar zajistí, že se vaše mléko, čokoláda, omáčky, pudinky, polevy a dětské kaše při ohřívání nepřipálí. Každý hrnec na vaření mléka TESCOMA je samozřejmě vhodný také na indukci. Vsaďte na jistotu také vy a vybavte se mlékovarem z řady PRESTO nebo HOME PROFI o průměru nebo cm.


Mlékovar dvouplášťový PRESTO Znáte to: ohříváte mléko, které vám vzkypí a vyteče na plotýnku. Rádo se také připálí na dně hrnce a vždy udělá škraloup. Podobné je to s pudinkem, čokoládou, omáčkou…. Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivní rukojetí. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Mlékovar Tescoma PRESTO je vynikající praktický pomocník do kuchyně, jenž si snadno a rychle poradí s přípravou pokrmů ve vodní lázni. Zapomeňte na strach z nepříjemného připalování připravovaných pokrmů. Mlékovar je vyrobený pro leváky - pokud máte hrnec tak, že je držadlo na pravé straně, máte k tělu vývo kterým odchází horká pára, takže se opaříte. Pokud chcete mít vývod od těla, musíte si hrnec otočit a pak máte držadlo na levé straně, což mně jako pravákovi nevyhovuje (nejen mně, stěžují si i ostatní z rodiny, kteří tento mlékovar mají).


Hrnce na vaření mléka, pudinků i polev. Mlékovary od TESCOMY jsou speciálně konstruované tak, aby bylo téměř nemožné v nich chystaný pokrm připálit. Ať už se jedná o mléko, váš oblíbený pudink či polevu, můžete se pustit do příprav zcela bez obav. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Butlers SOUL COOKING Hrnec na mléko cm. Banquet Mlékovar Akcent, l. Nerezový mlékovar 5L - Ko. Konyha elrendezése és takarítása. Főzés és sütés gyerekekkel. Připravit si teplé mléko na oblíbené kakao nebo do kávy se často neobejde bez drhnutí hrnce i sporáku.


V Tescomě myslí na všechno, i na to, abyste si svůj oblíbený nápoj užili bez dalších starostí. A k takové pohodě vám jistě přispěje mlékovar o objemu litru. Co najdete na Databázi knih? Kromě rozsáhlé knižní databáze zde najdete hodnocení knih, názory uživatelů, informace o autorech, povídkách, aktuality z literárního světa a mnoho dalšího.


Tescoma mlékovar

Vyberajte si Mliekovary podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Je opatřen píšťalkou, sklonerezovou poklicí a ergonomickou rukojetí pro bezpečnou manipulaci a maximální úsporu místa při skladovaní, vhodné pro všechny typy sporáků - plynové. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma.


Opatřeno extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Dvouplášťová nádoba s píšťalkou a sklonerezová poklice s otvorem pro páru umožňují snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické a sklokeramické a indukční. Dvouplášťový mlékovar Tescoma je vyroben z prvotřídní nerezové oceli, která je opatřena extra silným. Umožňuje snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez.


A garanciális időszak (években) Anyag Átmérő (cm) Besorolás Category Csúszásgátló D. Tak jsem dneska ty boží milostě spáchala – a rovnou ze dvou dávek (když už se s tím matlám, tak ať to stojí za to). Mlékovar Presto je opatřen extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Jsou moc dobré, dělala jsem s rumem, protože doma je jen červené víno a nevím, jestli by pak jejich barva nebyla moc divoká – jsou jich dvě mise, tentokrát jsem dokonce i smotávala, tak jak za stara.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky