čtvrtek 2. dubna 2020

Tančírna brno

V počátcích byla snaha zapálených tanečníků o pořádání letních tančíren. Iniciátorem a organizátorem v jednom se stala Míša Kromusová, jenž se v prostředí jak závodního tak i kulturně vzdělávacího tancování pohybuje přes 10let. Jen málokdo hačá, když se tančí čača!


Koncert, tanec, sranda, první lekce tanga! Rodinná zábava pro nedělní odPolka!

POZASTAVUJEME KURZY A TANČÍRNY. Hlásili jsme, že přerušujeme kurzy a akce do 23. Dnes už víme, že to nestačí. Divadlo Polárka, neděle 24. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut.


Jsem velmi rá že realizací projektu ‚Altánek – tančírna v parku‘ získá město Brno příjemné prostředí, kde lidé mohou trávit volný čas, poznávat nové přátele a rozvíjet své záliby. Věřím, že se místo stane oblíbeným cílem procházek a uvidíme zde mnoho Brňanů tančit polku, tango, waltz či jiné.

Zveme příznivce argentinského tanga na milongu v netradičním prostoru (soukromé taneční prostory). Adresa místa konání: Jungmannova 2 Královo Pole - Brno. Občerstvení a dobroty k dispozici.


Nabízíme taneční kurzy v Brně. Vstup je z ulice Slovinská. Klasické taneční, taneční pro manželské páry, vysokoškoláky. Taneční škola Eso Brno.


Tradiční tančírna v centru TŠ Eso pravidelně celý rok. Dělnický dům, Jamborova 6 Brno. Individuální taneční lek. V Polárce klidně od mateřinky! Projekt režiséra Jiřího Jelínka a kapelníka Davida Smečky – tančírna pro děti a jejich rodiče, od listopadu v Polárce!


My budeme v GALA, buďte. Zaměrujeme se na výuku tancu 30. V našem studiu tě rádi přivítame na tanečních lekcích, které pořádame pro všechny ůrovně – od úplných začátečníků, až pro pokročilé tanečníky.


Hájíček, Reiner, Murakami, Breton), ale i životem samým.

Je tu pro každého studenta i nestudenta, který tančí pro radost. Hřející slunce zapadne za vlnící se vodní hladinu, taneční parket osvětlí záře stříbrných hvězd. Tančírna je dlouhodobý projekt studentů MU v Brně. Oblíbená letní tančírna pod otevřeným nebem míří na brněnskou přehradu. Uvolněná atmosféra teplé červnové noci pohltí každodenní starosti.


Vítejte na stránkách tanečního klubu DOSTAVNÍK Brno ! Svědčí o tom vyprodaný sál a spokojení, pobavení diváci. Závěrečný potlesk pro Mr. Plaketa kapelníkovi Milanu Rudoleckému k 20. Ocenění orchestru k 20. Brno a okolí Návštěvu druhého největšího města Česka můžete skvěle spojit s prohlídkou zajímavých míst v okolí.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Ochrana soukromí – cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky