středa 29. dubna 2020

Včelí med prodej

Rozvoz a prodej medu, Louny, Most a okolí. Pravý včelí med je čistě včelí produkt, do kterého není nic přidáno ani z něj nic odebráno. Velmi kvalitní český med. Odchyt včelích rojů v Praze a okolí. Vítejte, dovoluji si Vám nabídnout produkty naší rodinné včelnice.


Nabízíme k prodeji včelí matky – kmen česká kraňka a včelí med z našeho uznaného rozmnožovacího chovu včely kraňské.

Nabízíme med květový, pastový a smíšený (květový-medovicový). Nabízím celoročně pouze od svých včelstev z lesnatých oblastí Blatenska v Jihočeském kraji včelí med květový- nektarový (např. maliny, ostružiny, květena luk či lesních ploch ), lesní - medovicový (např. smrk, modřín, javor, dub, buk ) či smíšený, popř. Najděte si svého včelaře a nakupujte kvalitní český med a včelí produkty.


Chcete koupit med v Praze? Přinášíme Vám seznam včelařů. Med můžeme rozdělit do základních kategorií- květový, lesní. Tmavý lesní med , tekutý květový med a pastovaný med - nejlepší a kvalitní.


Včelí med přímo od včelaře z Vysočiny.

Vyrábíme a prodáváme kvalitní včelí produkty - med , med s propolisem, pyl, plástový pyl perga, pyl s medem, propolis, mateří kašičku z panensky čisté přírody Bílých Karpat. Včely zde mají výborné podmínky pro jarní rozvoj i letní snůšku. Zvolíte-li prodej medu přímo od včelaře , získáte kvalitní český med hodnotný jako raw potravina.


Níže uvedené ceny včelích matek a oddělků již zohledňují dotaci v rámci dotačního programu EU a Ministerstva zemědělství pro včelaře, kteří mají svá včelstva umístěné na území České republiky. Několik druhů medů, včetně speciálních léčivých, kvalitní medoviny a medové likéry. Rodinný výlet do přírody.


Inzerce VCELIN - VČELařská INzerce slouží k bezplatnému zadávání inzerátů se včelařskou tematikou. Využít ho mohou jak včelaři, kteří shání cukr, oddělky, úly, včelí matky, medomet, nebo včelařské vybavení, tak i zájemci o včelí produkty jako jsou med , propolis, včelí vosk, mateří kašička. Doporučujeme vybavit si domácí lékárničku propolisem, zejména Ústním sprayem s propolisem a pravidelně kloktat Ústní vodou s propolisem. Přijímáme rezervace na 5-ti plástové včelí oddělky r. Oddělky mají kladoucí volně spářenou, označenou, výběrovou matku Fgenerace po insemi. MED - podle druhu původu dělíme med na květový (luční) - pochází z nektaru rostlin a medovicový (lesní)- zdrojem medu je medovice, která je obsažená v míze vyšších rostlin.


Na rozdíl od nektaru vzniká až jako druhotný produkt hmyzu- producentů medovice( mšice, puklice a mery), kteří tuto sladkou. Med květový (luční), med medovicový (lesní). Zajímavosti ze života včel, včelí produkty. Prodáváme med do maloobchodu přes naší Medotéku, což je obcho kde prodáváme med a všechny související produkty. Také prodáváme med přes internet, na trzích a podobných místech.


Stejně tak prodáváme náš med ve velkých objemech – mnohdy se jedná o tuny medu, do zahraničí a do obchodů které nás osloví u nás.

Veškerý med pochází z jedné z našich tří včelnic. Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Prodej kvalitního medu přímo od včelaře!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky