pondělí 6. dubna 2020

Ubrousky dunilin

Dokonce i obaly jsou ze sušené trávy. Kdo říká, že udržitelnost a praktičnost nejdou spojit? Propojuje krabice na ubrousky a tácky vyrobené z odolného bambusu šetrného k životnímu prostředí. Krabice na ubrousky jsou rozděleny do různých oddílu a zásobníky šetří místo díky úhlednému stohování.


Svatební ubrousky Duni.

Dunilin jsou ubrousky napodobující strukturou látkové ubrousky. Slavnostní ubrousky Dunilin. We can custom-print it for you too. Premium quality napkins for dinners, banquets and weddings.


They look like linen napkins and are wonderfully fleecy and pleasant to use. Folds just like textile napkins. Dunilin je pevný ubrousek s tkaným efektem, který vypadá jako opravdová látka.

Přestože jsou ubrousky Dunilin vyrobeny z pevného materiálu, jsou velice jemné. Kombinují sílu, vysokou savost a jsou hygienické. Ubrousky Dunilin se srdíčky.


Prémiové ubrousky Dunilin svojí strukturou připomínají látkové ubrousky. Deliver high-quality table setting concepts and accessories that help restaurants, caterers and take-away businesses create goodfoodmood. Dunilin – jedná se o pevný materiál s efektem tkané textilie, který vypadá jako tradiční plátno. Dunilin se vyznačuje vysokou schopností absorpce a splňuje veškeré přísné hygienické požadavky. Nejvhodnější při skládání ubrousků – drží tvar.


Výrobní postup je patentován – výchozí materiál je tissue. Luxusní papírové ubrousky v elegantní krémové barvě s moderním dekorem jsou ideální ke slavnostním příležitostem. Svou pevností a strukturou dokonale nahrazují textilní ubrousky.


DUNI ubrousky , papírové ubrousky , kapesníčky a toaletní papír. Kvalitní papírové třívrstvé ubrousky. Mají skvělé vlastnosti pro skládání, nabízejí prakticky nekonečné možnosti k vytvoření barevné.


Hodnocení produktu:. Je kombinací pevnosti a vysoké gramáže g, skvělý ke skládání a poslouží také jako dekaroce.

Skvělý vzor Best Wishes, božský, slavnostní vzor se zlédl v bublinkách sektu a na pozadí si propůjčil explodující ohňostroj. Tento unikátní materiál na bázi látky je celosvětovým patentem společnost Duni. Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Papírové ručníky, utěrky a kapesníčky. Dekorace na stůl, organzy.


Dárkové obaly a sezónní dekorace. Celofánové sáčky, role a archy. V naší nabídce naleznete krásné elegantní a luxusní urbosuky od značky Dunisoft, Dunilin a Airlai které jsou vhodné pro všechny druhy oslav, kde nám záleží na kvalitě a eleganci. Díky kvalitě ubrousků je jejich aranžování velice jednoduché.


Naleznete zde také jednobarevné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky