úterý 21. dubna 2020

Ultrazvuková špachtle video

Ultrazvuková špachtle Evolution Institut. Unsubscribe from Evolution Institut? Sign in to add this video to a playlist.


Need to report the video ? Zdravím Vás, toto video dnes bude o ultrazvukové špachtli od značky Etani.

Skvělý pomocník na čištění pleti nebo lifting. Vše vysvětleno ve videu. Kurz ultrazvuková špachtle Rio Beauty. Bližší informace na tel.


Na video a veškeré jeho části se vztahují autorská práva. Nedávno som si objednala ultrazvukovú špachtľu z Aliexpress. Přístroj Dema má také prestižní ně.


Skin Scrubber je technológia, ktorá sa používa na bezbolestný ultrazvukový peeling a hĺbkové čistenie pleti bez naparovania a vytláčania.

Na internetu jsem viděla zajímavé video demonstrující ultrasonickou technologii, kápla jsem tedy na špachtli kapku vody a jak špachtle vibruje, udělá krásný efekt a kapku vody promění ve vodotrysk přesně jako v promo videu. Kromě ultrazvukového čištění pleti nabízí špachtle také iontovou technologii. Mnohdy jsou černé tečky moc hluboko ( ale z povrchu pleti to bere takový hnus, až to nechanechapu).


Zařízení je určeno pro komplexní péči o pleť a následující postupy. Profesionální ultrazvuková špachtle. Povrchový a mediální peeling. Používáním kavitace alespoň jednou týdně může být vaše pleť vždy krásná a zdravá. Posledním krokem je červené světlo.


Postup: Na pleť naneste vyživující krém nebo krém proti vráskám. Díky snadnému ovládání a údržbě si můžete dopřávat hýčkání jako ze salonu i doma. První z nich hluboce čistí obličej ultrazvukovými vibracemi, které odstraňují odumřelé kožní buňky, nečistoty a maz. Nová ultrazvuková špachtle s galvanickou funkci spojuje dvě profesionální ošetření.


Na jedné straně hloubkově čistí pokožku a odstraňuje odumřelé buňky a na druhé straně vyhlazuje vrásky, zmenšuje póry a léčí pigmentové skvrny. Zlatá rybka prozradila, jak pomáhá ženám, které si přejí být mladší a krásnější. Posílá je na nechirurgický lifting.


Nechte svou pleť omladit a vypnout a rozlučte se s vráskami, jizvičkami, akné i dalšími neduhy. Diskuse - ultrazvuková špachtle na čištění pokožky.

Tento jedinečný přístroj spojuje funkce hloubkového čištění, odstranění odumřelých a ztvrdlých částí pokožky, ale i face-liftingu. Vyhlašujeme novoroční soutěž o poukaz na čištění pleti ultrazvukovou špachtlí v Image Studiu. Sdílejte soutěž na vašem FB. Nový ultrazvukový přístroj pro dokonale krásnou pleť hloubkově čistí pleť pomocí frekvenčních vibrací. Sleva při zakoupení kosmetického ošetření a. Ako sa ultrazvuková špachtľa RIO FASSpoužíva?


Pri prvom kontakte so špachtľou som si hovorila, že obsluha bude asi zložitá, pretože je na nej príliš veľa tlačidiel. Vzala som teda do ruky návod na použitie a začala čítať. Zistila som, že ovládanie špachtle RIO FASSje veľmi jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky