pondělí 20. dubna 2020

Termoska tescoma sporty 1l

Dvouplášťová vakuová termoska z prvotřídní nerezavějící oceli, uchová nápoje horké i studené. S hrníčkem a jednodotykovým uzávěrem pro pohodlné nalévání bez ztráty teploty. Nerezová termoska SPORTY 0. Vybírejte z nabídky stylových designových kousků - termosky, termo hrnky z nerezu či hliníku.


Vyrábí se v různých objemech, nejčastěji 5- 1l.

V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené. Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách. S jednodotykovým uzávěrem. Plastová termoska s 1L skleněnou náplní, praktická. Právě pro tyto situace pro vás máme ideální řešení – sport termosku se zámkem CONSTANT!


Tato profesionální dvouplášťová vakuová termoska se vyznačuje jednodotykovým uzávěrem se zámkem proti nechtěnému otevření. Termoska s 1L skleněnou patronou, praktická.

Budete mít vždy jistotu, že nápoj v ní bude mít dlouho stejnou teplotu a že se nevyleje. V nabídce termosky se skleněnou nebo nerezovou termoizolační vložkou. Dvojplášťová vákuová športová termoska z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, uchová nápoje horúce aj studené. Díky dvojitým stěnám, udrží Vaše nápoje v optimální teplotě, po dlouhou dobu. Z matné nerezové oceli.


Tescoma CONSTANT CREAM 1l. Veškeré informace o produktu. Dvouplášťový vakuový termohrnek z prvotřídní nerezavějící oceli, uchová nápoje horké i studené. S dobře těsnicím sklápěcím uzávěrem a odnímatelnou rukojetí.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Příjem tekutin je během sportu velmi důležitý. Vakuově izolovaná termoska Thermos Sport udržuje nápoj při požadované teplotě po dlouhou dobu. Design termosky reaguje na potřeby sportovců – rychlé doplnění tekutin, snadné a rychlé otevírání a zavírání, jednoduchá údržba – snadné omytí po použití energetických nápojů.


Nerozbitná celonerezová termoska s dvojitým nerezovým pláštěm, vhodná pro použití v létě, v zimě, při sportovní činnosti, v domácnosti, zaměstnání i na cestách, jednodotykový systém otvírání, hrníček, široké hrdlo.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bude vám verným pomocníkom nielen v domácnosti, ale aj pri športe, v práci a na cestách. Toro - nerezová termoska - l, nerezová, l. Celonerezová termoska s nerezovým plášťom, udrží ná.


Kvalitná termoska pre podávanie a uchovanie teplých i studených nápojov. Ideální na cesty, do auta, jednoduše kamkoliv kde si rádi vychutnáte oblíbený čaj či kávu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky