pondělí 6. července 2015

Aml indukční vařič návod

Skvělou výhodou je snadná obsluha a údržba. Indukční vařič AML ohřívá 4x rychleji než klasický vařič. Tím, že se u tohoto indukčního vařiče zahřívá deska jen pod nádobím, můžete ji utřít téměř hned po vaření, takže nic nezaschne a úklid je velmi rychlý. Při používání elektrických spotřebičů, kterým je i tento indukční vařič , dodržujte vždy základní bezpečnostní pokyny, které jsou uvedeny dále.


Tento návod uschovejte pro další použití! Před prvním požitím vařiče si pozorně přečtěte návod !

Před připojením vařiče na elektrickou síť tj. Sháníte český návod k výrobku indukcní vařič AML S 2? Prosím, přečtěte si pečlivě návod k obsluze. Předáváte-li tento produkt další osobě, předejte jí i tento návod. Návod pečlivě uschovejte. Před použitím si prosím pozorně pročtěte návod k obsluze a uschovejte ho pro pozdější použití.


Abyste mohli používat indukční vařič , budete potřebovat nádobí, které je magnetické. Nejběžnější magnetické nádobí je z litiny nebo z nerezové oceli, ale smaltované litinové nádobí také funguje.

Postavte železný hrnec nebo. Ani jedno škrábnutí či oděrka. Vhodný například při kempování na chatu, snadno přenosný a skladný.


Přístroj je určen pouze pro použití v domácnosti! Výhodou indukční plochy vařiče je její časově i energeticky úsporný provoz. K ohřevu je potřeba jen několik vteřin, což šetř. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Aml dvouplotynkovy indukcni varic.


Teplotu lze rovněž nastavit v deseti volitelných stupních od 60°C do 270°C. Vyzkoušejte si vaření pomoc í indukční technologie díky přenosnému vařiči Orava VP-40I a vařte moderně doma, na koleji, na chatě, prostě všu. Ovládání je pomocí dotykového panelu a veškeré nastavení lze snadno vidět na přehledném LED displeji. Chraňte přístroj před vniknutím vody či jiných tekutin.


CH-20BDěkujeme, že jste si vybrali tento kompaktní indukční vařič. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě). Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu.


Disponuje sklokeramickou varnou deskou, která je na dotyk studená.

Vařič Professor IV3indukční. Typ varné desky indukčn í. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte.


Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky