pátek 10. července 2015

Formy na odlevani sadry

Vyberte si z naší nabídky plastových forem na odlévání. Naleznete zde spoustu vzorů a také dva druhy odlévacích forem. Podle vaší potřeby si můžete vybrat pevnou či pružnou formu.


Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.

Plastová forma k opakovanému používání. Vyrobte si originální sádrové odlitky. Srandu zažijete už při míchání a odlévání sádry, kdy budou malý pomocníci s radostí míchat a míchat. V této kategorii naleznete formy na odlévání a potřeby pro odlévání. V nabídce máme formy plastové a silikonové rozmanitých tvarů.


This feature is not available right now. Please try again later.

Tyto materiály slouží ke zhotovení formy pro odlévání nebo lisování. Taktéž se vyrábí silikonová forma na vánoční svícny nebo formy na nástěnné masky. Obdobná technika pro toho, kdo sádrové odlitky zná jako.


Poskytujeme náhradní plnění. Adventní věnec, Hrnek vlnka, Hrnek ušák. Pro odlévání si připravíme.


Magnety vytvoříte buď použitím samolepícá magnetcké pásky nebo zalitím magnetů při vytváření. Součástí balení je obrázkový návod a dvě čajové svíčky. Rozměr formy : x cm. Potřebný materiál cca 4g. Na výrobu odlitků je nejvhodnější sádra modelářská.


Připraví se homogenní roztok, který dobře zatéká a neobsahuje vzduchové bublinky. Sádra se leje pomalým proudem do středu formy tak, aby se rozlévala do stran. Odformování se provádí postupným oddělováním odlitku od formy po obvodu směrem k jejímu středu.


Pozor: nezapomeňte, že dobrý výsledek a snadnou práci, při využití sádrových forem na keramiku, dosáhnete především tehdy, pokud bude kvalitně připravena vaše licí hmota.

Nalezeno: 1produktů. Lidská kostra - odlévání sádry. Formy na odlevani ze sadry. V případě zájmu si stáhněte podrobný anglický návod k této zábavné experimentální sadě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pro výrobu vícedílné formy se použije Lukopren separátor. Výroba jednoho dílu formy tak zabere asi hodinu práce a alespoň hodin času potřebného na dobré ztuhnutí Lukoprenu.


Pokud chceme vyrábět formy pro odlévání vysokotavitelných kovů jako je bronz, mosaz nebo stříbro, musíme použít odolnějšího materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky