pátek 31. července 2015

Plátěný pytlík na chleba

V rámci našeho hesla Pro svět bez igelitu nabízíme slušivý pytlík pro nakupování pečiva i pro uchovávání pečiva v domácnosti tak, aby nebylo nutné vůbec používat mikrotenové sáčky a igelitové tašky. Plátěný pytlík na uskladnění čerstvého chleba. Horní okraj je ozdoben jemnou paličkovanou krajkou.


Uvnitř začištěn profesionálním overlockovým stehem. V dolním rohu je originální tištěné logo Sew4Home.

Přírodní ochrana před plesnivěním a rychlým okoráním pečiva. Velmi odolný a pevný materiál. Skvělá odolnost plísním a bakteriím. Vyrobeno výhradně z přírodních materiálů. Ekologicky šetrný produkt.


Ta se objevuje již za - hodin na pečivu, které necháme uloženo v igelitu. Situaci podporují i ostatní plísně, hlavně na burácích, které produkují nejhorší jedy – aflatoxiny. Můžete jej ale využít i na bylinky, čaje, sušené houby a podobně.

Je vyrobený z tenkého plátna z BIO bavlny a má utahovací šňůrku, díky které z něj obsah nevypadne a za kterou ho lze i pověsit. Chleba se pekl jednou, někdy dvakrát do týdne, veliký tak, že by mi taktak stačily mé dětské ruce, abych jej objala. Peklo se v staré „ruské“ pecí, uhlíky se zadělávaly i žitnou slámkou, aby chléb správně voněl. Nikdy se nejedl hned po upečení, cca na třetí den, až „byl hotový“. SakPan - velký plátěný certifikovaný pytlík na chleba , rohlíky a jakékoli další pečivo, které se volně prodává.


V dubnu jsme jeli na víkendovou návštěvu k přátelům. A abychom nepřijeli s prázdnou, pustila jsem se do tvorby. Rozhodla jsem se pro vlastní výrobu, takže jsem umíchala domácí lučinu s pažitkou, upekla celozrnný žitný chleba a jako obal na chlebík ušila plátěný pytlík na pečivo. Dále podporují plísně antibiotika. Vynikající pro hygienické uložení chleba , bílého i tmavého pečiva atd.


Perte při teplotě do °C. Informace ke spotřebě jablka ,rajčata,citrony,housky celozrné, chleba ,rohlíky, 4koblihy je to 7pytliku a tak za týden nastřádam hodné. Zamýšlím se nad tímto problémem snažím se třídit odpad a na nákup chodím jenom z látkovou taškou. A ty lidi přede mnou každý měl spousty nákupu igelitu bojím se že dětem ničíme přírodu do budoucna.


Ozdoben v rožku originální etiketkou. Pohodlně se do něj vejde celá Šumava :). Pytlík má rozměr cca 31xcm.

Látkovou utěrku ale nezapomeňte každé dny měnit. Místo utěrky si můžete pořídit i stylový plátěný pytlík na chleba , který lze nahoře stáhnout šňůrkou. Teprve pak ho můžete zabalit do.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tak dlouho jsem kupovala chleba , a rozčilovala se, že druhý den buď zplesniví, rozdrolí se, nebo páchne, takže se nedá jíst, až jsem se rozhodla: chleba už dva roky kupuju zásadně na farmářských trzích, kváskový, byť je dražší, a dojde-li ve dnech, kdy trhy nejsou, mám problém, co jíst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky