čtvrtek 16. července 2015

Elektrický gril eta

Elektrický gril eta

Elektrický gril ETA Vital vám přivolá letní pohodu kdykoliv. Pokud však dáváte přednost grilování na kameni, je pro vás skvělou volbou gril ETA Vital. Klasický stolní gril se dvěma výměnnými deskami – litinovou a kamennou – spolehlivě dodá vašim jídlům nádech léta. Exkluzivními novinkami pak jsou kontaktní grily ETA Torreo a ETA Party Chef se silným výkonem a opravdu.


Milujete dobře propečené maso a grilovanou zeleninu? Připravte si své oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu, opékané chleby i zapečené tortilly s elektrick. Pripravte si svoje obľúbené grilované mäso, ryby, zeleninu či zapekané tortilly s elektrickým kontaktným grilom ETA Torreo v. Kamennou pro pomalejší způsob přípravy pokrmů, například propečených steaků a litinovou mřížkovanou pro rychlou přípravu krvavých steaků. Vyjímatelný tácek na vodu nebo tuk.


Plynulá regulace teploty umožňuje optimální nastavení. Jediné omezení plyne z jejich závislosti na elektrické energii. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Výkonný elektrický gril , který sám rozezná, co grilujete, a přizpůsobí tomu svůj program, je konečně tu!


S elektrickým kontaktným grilom ETA Contact si privoláte leto aj v mrazivých dňoch. Využiť ho môžete doma v kuchyni aj na balkóne. Má grilovací rošt s antiadhéznou. Nielen jednoduché, ale aj zdravé, je grilovanie mäsa a zeleniny s pomocou grilu ETA Vital.


ETA bude chutiť a celý zážitok z grilovania umocnia dve vymeniteľné varné dosky. ETA vám na gril poskytuje predĺženú záruku roky na vykurovacie teleso. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pripravíte si s ním grilované mäso, ryby, zeleninu a opečené pečivo.


Přihřívací odkládací miska se skleněnou poklicí, která udržuje dříve připravené pochoutky teplé. Nástrčkový termostat s plynulou regulací teploty. Studená držadla pro snadnější přenáše. Atmosféru grilování na zahradě sice nenahradí, ale jeho velkou výhodou je, že ho můžete používat celý rok a dopřát si šťavnatý steak kdykoliv na něj budete mít chuť. Kamennou pre pomalší spôsob prípravy pokrmov, napríklad prepečených steakov a liatinovou mriežkovanou pre rýchlu prípravu krvavých steakov.


Vyberateľná tácka na vodu alebo tuk. Je sestaven ze dvou grilovacích úrovní. Na vrchní ploše grilujete klasicky, spodní deska grilu je určená pro grilování na pánvičkách.


Teplotu si regulujete sami, dle potřeby. Držadla jsou tepelně odizolovaná, aby manipulace s grilem byla snadná a. Je ideální pro grilování všech druhů mas, ryb a mořských plod. Prodám elektrický gril Sencor SBG 400.


Zejména při grilování masa oceníte, pokud má gril termostat a teploměr, výhodou je také indikátor nahřátí. Dobrému stolnímu grilu by neměla chybět odkapávací miska na tuk. Pokud z nějakého důvodu nechcete pořizovat elektrický gril , například kvůli nemožnosti připojení do sítě, nabízejí se plynové grily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky