středa 22. července 2015

Škrabka na špagety ze zeleniny

Tato škrabka na špagety je velmi ostrá. Zoubky, které se zarývají do zeleniny jsou opravdu udělány tak, aby zvládly i tvrdou zeleninu jako je mrkev nebo celer. Musíte být při manipulaci opatrní a to jak při přípravě jídel, tak i při mytí nádobí.


Celkem jednoduše dokáže takový zoubek. Tématické fráze: spagety se zeleninou recept špagety se zeleninou zeleninove recepty recepty na špagety se zeleninou škrabka na špagety recept na spagety se zeleninou zelenininove spagety zeleninová směs na špagety špagety ze zeleniny špagety z cukiny špagety recept špagety ze zeleniny recepty spagety s zeleninou špagety ze. Tématické fráze: špagety se zeleninou a sýrem špagety se zeleninou škrabka na zeleninové špagety špagety se šunkou zeleninove špagety spagety se zeleninou recept špagety recepty špagety ze zeleniny zeleninové špagety se sýrem špagety se šunkou a cuketou spagety s sunkou a vajickem domácí zeleninové špagety šunka se.

Na přípravu zeleninových nudlí můžete použít speciální škrabky nebo spirály, které vypadají jako ořezávátka na tužky, jejichž ostří se dá různě měnit. Pokud nudle nepřipravujete tak často, postačí vám menší kráječ nebo škrabka , v krajním případě i nůž. Spiralizér od firmy Tristar je vhodný na dekorativní zdobení ovoce a zeleniny nebo pro zeleninové špagety , čínu a další pokrmy. Pomocí tohoto přístroje máte ovoce a zeleninu nastrouhané nebo nakrájené během chviličky.


Volit můžete ze nerezových ostří pro různých tvarů nakrájené zeleniny. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát. Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod.


Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli.


Na pánvi (doporučuji hlubší, např. wok pánev) rozehřejeme olej, přidáme špagety a zprudka je osmahneme ze všech stran. Pak ke špagetám přidáme podušenou zeleninu, pořádně promícháme a ještě trošku osmahneme. Vyberte si ze stovek receptů na špagety ze zeleniny , které se vám budou snadno a rychle vařit.


Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření špagety ze zeleniny. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších špagety ze zeleniny receptů z čech i ze. Spiralizér, často přezdívaný také jako špagetovač, na první pohled připomíná takové vyspělejší struhadlo. Stačí, když nasadíte čepel, vložíte zeleninu nebo ovoce a pak už jen otáčíte kličkou a sledujete, jak ze spiralizéru padají pestrobarevné špagety.


Se škrabkou především oceníte pohodlnou práci a snadnou údržbu. Hlava škrabky je opatřena dvěma čepelemi, z nichž jedna slouží na loupání surovin a druhá na krájení na proužky. TINTO je skvělá na čistění mrkve, okurek, křenu a jidé podlouhlé zeleniny , ale i na různé druhy ovoce.


Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety , zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne.

Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého. Můžeme tedy s čistým svědomím prohlásit, že spiralizér HANDY je momentálně nejlepším výrobkem ve své kategorii na trhu. Se spiralizérem HANDY připravíte snadno a rychle druhy ozdobných spirál ze zeleniny nebo ovoce, a sice tenké nudličky o síle 2xmm, silnější špagety 3xmm a spirálové plátky o síle.


Budeme potřebovat: bílou cibuli, kolečko mrkve, salátové listy na ozdobu. Cibuli očistíme a překrojíme ji na polovinu. Opatrně vyjmeme celé půlky a ostrým nožem je nakrájíme tak, jak vidíme na obrázku - vykrojíme zoubky.


Kolečko mrkve ostrým nožem nakrájíme do tvaru mřížky. Dvě poloviční lupínky cibule spojíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky