úterý 28. července 2015

Benzínový vařič primus

Popredná outdoorová značka Primus má výborné benzínové variče. Ak taký doma máte, alebo sa rozhodujete či si taký zadovážiť, tak tu je krátka prezentácia ako ho používať. MEVA, PERFEKTUS, PRIMUS. Benzínový vařič Primus MULTIFUEL EX.


Multipalivový vařič Primus MultiFuel Ex- Kód: P26. Součástí dodávky je masivní hliníková pumpa a další ventil určený k jemné regulaci,. Pokud jezdíte čsto do přírody a hledáte outdoorový vařič s ekonomickým provozem, doporučujeme benzínový vařič. Vynikající multipalivový ale především benzínový vařič Primus Multi Fuel EX ověnčený spoustou ocenění nezávislých outdoorových odborníků a dobrodruhů, kteří tento vařič jíž dlouhé roky používají.


DragonFly umožňuje pomalé smažení i. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ruský benzínový vařič Primus Předmětem aukce je zánovní ruský cestovní vařič Primus. Nejúspěšnější univerzální vařič OmniFuel II od známé a spolehlivé švédské firmy Primus je navíc k dispozici v balení s láhví na palivo a odolným pouzdrem.


Je robustní, spolehlivý a výkonný. Byl navržen pro nejnáročnější podmínky. Vařič lihový, benzínový pro kemping Přenosné vařiče jsou nedílnou součástí všech, kteří pobyt ve volné přírodě milují.


Plynový vařič Primus Kocher Mimer Stove je robustní, jednoduchý a spolehlivý vařič za dobrou cenu. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. Prodám skialpové lyže, boty, pásy, příspěvek: 6. Pro 1-osoby do náročných podmínek. Snadná regulace plamene, závětří, manuální zapalování, výkon. Primus OmniLite Ti je odlehčený benzínový vařič (2g), který dokáže spálit i plyn z běžné plynové kartuše.


Je výkonný, určený na spalování všech paliv, na která si vzpomenete včetně plynu. Při plném výkonu a vhodném palivu uvede jeden litr vody do varu za min. Tento multipalivový vařič je na trhu již let. Primus kombinovaný vařič OmniFuel a láhev l. Nejvyspělejší multi palivový vařič od firmy Primus. Primus Lehoučký a zároveň velmi stabilní plynový vařič , který je komapatibilní s bajonetovými i šroubovacími kartušemi.


Jeho ramena jsou napevno spojena s hořákem a poskytují tak účinou ochranu před větrem. Benzinový outdoorový vařič do větších nadmořských výšek. OPTIMUS Svea-kultovní vařič horolezců.


Nejklasičtější lehký benzinový vařič z mosazi, který je na trhu již bezmála století, avšak i přesto se k němu stále přirovnávají konkurenční kompaktní outdoorové kuchyňské sady. Dokáže spálit benzín i plyn z běžné plynové kartuše. Je určený na spalování všech kapalných paliv a plynu.


Primus Omnifuel II doporučujeme tomu, kdo preferuje nízké náklady na vaření. Tento benzínový vařič je vhodný do extrémních podmínek, zimní akce nebo oblastí kde budete plynové kartuše obtížně. Nabízí dobrou možnost regulace plamene, s čímž souvisí právě. Vařič je totiž ještě citlivější na jeho kvalitu.


Vařič má jednoduchou konstrukci, je bezproblémový a bytelný. Legendární benzínový vařič Optimus Nova je dnes používán jako měřítko při porovnávání expedičních vařičů na různé druhy paliva. Tento tažný kůň mezi vařiči vyhrál mnoho ocenění, a stal se mezi turisty velice oblíbeným. Jestli se ptáte proč, máme pro vás odpověď. Campingový vařič může být v řadě dalších provedeních, mezi které patří lihový a benzínový vařič.


Každé palivo má své pro a proti, nicméně pokud se často nepohybujete v extrémních podmínkách, je plynový vařič tou nejlepší volbou pro outdoor, ať už z hlediska efektivnosti, tak i obsluhy či bezpečnosti. Vařič Primus Microntrail Stove je odolný, lehký a zároveň dostatečně výkonný, je tak ideálním doplňkem. Když už petrp to téma benzíňáček založil, doporučte benzínový vařič z vlastní zkušenosti.


Na vaření pro jednoho, dva lidi, na kole, aby snesl benzín od pumpy a nebyl to úplně těžkej ingot. Nebo i opak, nedoporučte co vás štvalo a zlobilo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky