pondělí 6. července 2015

Skleničky k narozeninám

Na dárkové sklenice k narozeninám vám vytvoříme jakékoliv jméno a číslo které si sami navrhnete nebo vyberete. Uvedené motivy lze objednat i na jiný druh sklenice nebo např. Nabízené sklenice k narozeninám jsou díky vám dárky originální a současně jsou tyto narozeninové sklenice i dárky praktické. Do této kategorie jsme soustředili právě ty skleničky , které jsou vhodné jak dárek k narozeninám.


Samozřejmě převládají kulaté narozeniny, ale máme také univerzální skleničky k jakýmkoliv narozeninám.

Narozeninové skleničky pro každou příležitost. Máme pro vás široký sortiment skleniček k narozeninám. Doprava rychle a bezpečne. Přáníčko Skleničku zvedáme patří do sekce Přání k narozeninám. Dále vám doporučujeme navštívit Přání ke dni matek.


Podívejte se též na Gratulace pro ženu. Mohlo by vás také zajímat Přáníčko k Velikonocům. Další zajímavé elektronické texty a textové gratulace zdarma naleznete v jednotlivých kategoriích.

Básničky k narozeninám - oblíbených přáníček. Svátek má Darja, zítra slaví Izabela a pozítří je Velikonoční neděle a slaví Julius. Malá ukázka pro Vaši inspiraci na DÁREK K NAROZENINÁM pro ženu a muže. Vaše dárkové sklenice jako dárek k narozeninám pro muže i ženy, si sami navrhnete (zvolte text a obrázek). Můžete si objednat sklenice s čísly i obrázkem.


Nabízíme originální dárky k narozeninám , a to zejména k těm kulatým, jako je třicítka, čtyřicítka, padesátka či třeba sedmdesátka. Dárky k narozeninám jsme rozdělili podle věku, jaké kulatiny oslavenec slaví. Z níže uvedené nabídky si vyberte, o jaký typ přání k narozeninám máte zájem, klikněte myší na příslušné tlačítko a bude vám zobrazen jejich seznam. V každé sekci jsou nejprve zobrazena ta textová (lze je použít i jako SMS) a za nimi následují ta obrázková. Všechna obrázková přání pak.


Pískované skleničky k narozeninám , k životnímu jubileu. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Krásné narozeniny chci Ti přát, ať máš spoustu lásky komu dát, ať štěstí a úsměv na tváři Tě na cestě životem provází, a když nebudeš vědět jakou cestou se dát, poslechni své srdce, nemusíš se bát. Ručně pískujeme obrázky různých motivů na skleněné číše, sklenice, půllitry, vázy.


Dárky, suvenýry a sportovní poháry ze skla. Možnost návrhu vlastního motivu z fotografie nebo pohlednice. Pískujeme i na Vaše sklo, za výrobní ceny.

Dámské černé tričko k 30. Výrábíme rovněž reklamní předměty a firemní dárky. K narozeninám jsem Ti chtěl(a) koupit něco vhodného a praktického… Ale jak mám zabalit hospodu!


Oslav svoje narozeniny jako křeček – spi celý den, oslavuj celou noc a pak si sežeň někoho, kdo to po Tobě uklidí! Dlouho jsem přemýšlel(a) nad co nejoriginálnějším přáníčkem k tvým narozeninám. Sami nemáte rádi, když dostanete každý rok k narozeninám ponožky, svetr nebo parfém? Právě proto byste chtěli být při vybírání dárků vždy originální?


Ať už hledáte dárek pro muže či ženu, určitě byste se měli podívat na Manoboxeo. Manboxeo dárkové bedny jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky