pondělí 27. července 2015

Markéta pavleje recepty

Markéta pavleje recepty

Tento recept vznikl jedním z mých spontánních počínání v kuchyni a řekla bych, že klíčovou ingrediencí jsou olivy taggiasca. Už jsem o nich mnohokrát mluvila a moc vám doporučuji, až na ně v nějakých italských potravinách narazíte, určitě neváhejte a alespoň jedny si kupte. Kdysi jste její práci mohli vídat na stránkách prestižních lifestylových časopisů. Ale něco se pak změnilo – víc a víc se vracela k vařen. Markéta Pavleje (Kitchenette) - recepty z TV pořadů.


Nejnovější Nejpopulárnější. Domácí kuchyně Obrácený hruškový koláč. Když ji potkáte, dýchá z ní klid a skromnost. Když se díváte na její blog Kitchenette.


Blog plný barev, zdravých, moderních, dětských, sous vide, video i tradičních receptů, mnoha inspirace a lásky k vaření. Autorka blogu Kitchenette, fotografka, autorka kuchařek, spoluautorka kuchařky Gastrokroužku „U nás vede jednoznačně zmrzlinářství Angelato. Jednotlivé pobočky máme totiž takticky umístěné.


Jednu na Újezdě, kousek od domova, a jednu na Bělohorské, kousek od školy mojí dcery. Nadýchaný a vláčný indický chléb Kulcha z těch nejzákladnějších surovin, jak to s chleby bývá, určitě stojí za zkoušku. Budete ho moci servírovat například s Baba Ganoush, Mungovým či tradičním Hummusem nebo jej naplnit trhanými líčky či jiným masem s tamarindovou omáčkou.


Už pár let neochutnávám jídlo od svých babiček, ale protože věřím v energii a sílu kvalitního, zdravého a vyváženého jídla, spontánně se vzdělávám, recepty modifikuji a získávám co možná nejvíce informací. Věřím, že mléko od krávy, která nechodí na pastvu a je antibiotiky průběžně přeléčována, aby. Proto se na jejím stole servírují jídla ze všech koutů světa, uvařené s láskou z místních surovin.


Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek. Jako matka tří dětí považuje jí. Rozhovor s Markétou Pavleje.


Mezi českými food blogery a blogerkami přímo zazářila profesionálními fotkami, čistým stylem a grafickou podobou blogu. Existuje v dnešní době ještě originální recept ? Proč si tedy všechny ty recepty nevyzkoušet a nesestavit si vlastní oblíbenou knížku? Kuchařek mám doma v polici i já více než dost. Jde to vůbec vyzkoušet. Ačkoli se sama nerada líčí, pracovala téměř se všemi celebritami a modelkami.


Její cit pro malování, líčení a výtvarné umění vůbec můžete posoudit nejen v módních časopisech, ale i na fotografiích k blogu o vaření. Možná si myslíte, že líčení je. Miluje vaření, vymýšlí recepty , píše blog, vydala kuchařku, ale je i maminkou dvou dětí, které jsou pro ní při práci velkou inspirací.


O tom, jak její kuchařka vznikala, který řezníkKeep. Podzimní recepty Markéty Pavleje s portským vínem. Sychravé a krátící se dny nás zahání do našich domovů a po parném létě opět začínáme experimentovat v kuchyni a vyhledáváme chuťově rozmanitější pokrmy. Děti učím zodpovědnosti k planetě!


Svůj Kitchenette založila před čtyřmi lety na mateřské s dcerou, dnes čeká třetí dítě. To je nerozlučná dvojka. Co když ale myslíte na zdravý životní styl?


Ani tehdy bez mlsání být nemusí. Pošlete je na kurz Markéty Pavleje , která jako máma tří dětí přesně ví, co milují i co jim prospívá, a naučí i ty vaše, jak si připravovat a vychutnávat opravdu zdravé sladkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky