pondělí 20. července 2015

Tiskárna samolepek

Prices Start From Less Than 30p Per Tablet - UK Registered Pharmacy. Days Money Back Guarantee, Full Lifetime Warranty, Free Shipping, Full Range in Stock. Historie tisku samolepek sahá daleko do minulosti. Výroba etiket je úzce spojená s objevením samolepících materiálů. Přejeme Vám mnoho nových a spokojených současných klientů.


Těšíme se na možnou spolupráci při realizaci vaší zakázky v oblasti tisku samolepek.

Samolepky se často používají jako reklamní prvek, najdou uplatnění při značení zboží, jako etikety na lahve nebo třeba na sklenice s medem. Na výrobu samolepek používáme kvalitní bílé nebo průsvitné fólie či samolepící papír. Zajistíme pro Vás tisk samolepek různých tvarů a vzhledů. Kdo jsme Jsme rodinná tiskárna designových samolepících etiket. Pomáháme našim zákazníkům budovat image jejich produktů.


Naše etikety dodáváme nejen do České republiky, ale také do řady dalších evropských zemí, zejména pak do Francie. V případě, že tisk má být odolný vůči oděru, doporučujeme navíc laminaci. Při extrémních podmínkách (např.


Samolepka na mobilu) se však po několika dnech laminace začne odlepovat. Fólie a technologie tisku zaručují vysokou kvalitu, ostrost a přesnost barev výsledných samolepek.

Podkladová vrstva fólie není na. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Do současné doby bylo instalováno technologické zařízení, které pokryje veškeré požadavky zákazníků na technologické zpracování tiskovin. Tiskneme standardně do formátu 4x 3mm, od nízkých gramáží až po 3g. Produkční digitální tisk je vhodný na tisk vizitek, prospektů, letáků, katalogů, skládaček, plakátů, pozvánek, kalendářů, diplomů, novin, firemních tiskovin, samolepek , vstupenek včetně číslování atd. Whether it be retail, corporate, private banking or technology, we have a long history in.


Použití samolepek je velmi různorodé – od firemní komunikace až po označení výrobků. Potiskneme pro vás jakýkoliv materiál, plast, sklo i třeba molitan a pak ho pro vás nařežeme do vámi požadovaného tvaru. Jsme moderně vybavená tiskárna nabízející digitální malonákladový i ofsetový tisk. Samolepky lze využít na vnitřní a vnější aplikaci, zejména pak realizujeme polepy výloh, vozidel a jiných ploch.


Jsme malá tiskárna v Praze 10. Tiskárnu provozuje společnost BONA MEDIA s. Děláme reklamní cedule, tisk samolepek , tisk plakátů, výrobu bannerů a další tiskové služby. Naše tiskárna se nachází na snadno dostupném místě v regionu Praha 10.


Veškerou výrobu garantujeme kvalitně a levně. Správnou kombinací našich technologií sítotisk, ofset a digitální tisk jsme schopni docílit ceny při max. Nabízíme rychlé a ochotné provedení kalkulace.


Termín dodání i do dnů.

Jsme produkční tiskárna s vlastním grafickým studiem a reklamní dílnou. Zabýváme se převážně tiskem vizitek, letáků, katalogů, pozvánek, pohlednic, novoročenek, svatebních oznámení i samolepek. Firma sídlí na hranici Valašska, 10km od Zlína a nabízí veškeré služby spojené s propagací, od konzultace, přes grafický návrh až po realizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky