čtvrtek 23. července 2015

Lis na ovoce cena

Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Představujeme Vám dřevěný list na ovoce (moštovač). Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy. Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky. Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l.


Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisování ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Lis na ovoce cena

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Za pomocí našich lisů na ovoce si vyrobte skvělý domácí mošt nebo ovocnou šťávu plnou vitamínů.


Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický.


Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku ne. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Díky luxusnímu vzhledu, robustnímu a kvalitnímu zpracování se stane chloubou Vaší kuchyně.


Tento uživatelsky příjemný lis na ovoce a víno vám umožní bez námahy lisovat vlastní ovocné mošty na víno a cider! Můžete si v něm vylisovat hrozny, jablka a mnohem víc! Lis na ovoce a víno s textilním vakem l dubové dřevo. Náš lis kombinuje to nejlepší.


Kontakt pouze telefonický. Ruční lis na ovoce o objemu 12l. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce.


Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení. Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty. Možnost dokoupit zvedák a textilní vložku do koše.


Lis na ovoce cena

Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:. Praktický stolní lis na ovoce s pevným kovovým korpusem. Lisovací koš a nádoba na šťávu z ušlechtilé oceli, vypouštěcí trubka, gumová spodní část zabraňuje poškození stolu.


Příslušenství k robotu KitchenAid FVSP lis na ovoce a zeleninu. Typ příslušenství: lis na ovoce a zeleninu Musí se používat v kombinaci s mlýnkem na maso (FGA).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky