čtvrtek 23. července 2015

Elektrický chladič na víno

Jde o dokonalého společníka na každý večírek, dodá chlazené lahvi šarm. Do té patří i uzavíratelné sklenice. Již více nemusíte trápit s těžkým a problémovým otevíráním vínové láhve.


Nastavitelný rozsah teplot je zajištěn termostatem v rozpětí 4°C až 18°C. Skladovací teploty vín se mnohdy liší od teplot vhodných pro jejich podávání až o 10°C. Elegantný elektrický otvárač na víno Silver Twister, vďaka ktorému otvoríte Vaše obľúbené víno rýchlo, bez námahy a bez škvŕn na obruse.

Na rozdiel od klasickej vývrtky je veľmi pohodlný, prakticky a navyše vyzerá úžasné. Víno otvorí za sekúnd a plné nabitý. Elektrický otvárač na víno Silver Twister.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. FUCHS, Toro, Weis a dalších. Chladící nádoba na víno Albatros bowl transparentní. Velká chladící nádoba umožňuje uložit k vychlazení nápoje 4-lahví.


Plastový chladič na víno Albatros bowl má ergonomicky tvarované držadla pro snadnou manipulaci.

K tomuto maxi chladiči na víno najd. Jedině ve správně vychlazeném sektu, champagne, červeném, rosé či bílém víně se může. Ak si radi doprajete dobré víno alebo chcete obdarovať svojich priateľov praktickým pomocníkom na degustáciu, tak ste na správnom mieste. InnovaGoods predstavuje sympatických pomocníkov ako pre profesionálov, tak pre nadšencov vína.


Chladicí nádoba na víno Tavola, WMF. Originální, elektrický otvírák na víno. Bezpečné a rychlé otvírání vína! Praktický a přenosný s LED osvětlením!


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. VacuVin chladič na víno Hrozen bílý Rychle chladící obal Hrozen bílý na l láhev vína. RAPID ICE lze nejlépe popsat jako velmi skladný studený plášť.


Krásny elektrický otvárač na víno v striebornej farbe poteší každého milovníka vína. Vývrtku, ktorá je v otvárači jednoducho položíte na hrdlo fľaše stlačíte tlačidlo a on urobí všetku prácu za Vás. Zľava už nie je v predaji. Během romantických chvil u vína jistě oceníte chladič s nálevkou, který zajistí ideální teplotu lahve vína.


Otvíráků a vývrtek na víno je v dnešní době nepřeberné množství, je opravdu z čeho vybírat.

Dá se říct, že všechny otvíráky a vývrtky fungují na stejném principu, ale v zásadě se liší použitým materiálem a povrchovou úpravou, od toho se také odvíjí cena. Hledali jste chladič na víno ? Výčepní zařízení - kontaktní Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových chlazení na pivo, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Tento přístroj umí vždy udržet pomocí chlazení a mírného ohřívání dokonalou teplotu. Servírovací teplota vína, navíc v otevřené láhvi, neposkytuje vínu dostatečnou ochranu proti rychlé oxidaci. Fiat Croma na predaj a kúpu, široká ponuka áut značky Fiat model Croma.


Najlepšie ceny Fiatov online na Bazar. Elegantní a praktický stojan na víno je vyroben v přírodním provedení - Natur. Přidat do mých přán í přidat na porovnání.


Cookie Policy Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies, ktoré používame na poskytovanie služieb, prispôsobenie reklám a analýzu prenosov. Taška chladící NICE, dekor 20litrů. Vinto, ktorý sa vyznačuje svojím vzhľadom, funkčnosťou a kvalitou. Nájdete v ňom všetko, čo potrebujete pre správne podanie vína: nožík na ochrannú fóliu, elektrický otvárač na víno Black Twister, ktorý otvorí fľašu v priebehu niekoľkých sekún nálievku s aerátorom, a zátku, k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky