pondělí 6. července 2015

Indukční varná deska electrolux ehh46540fk

Indukční varná deska 7Bridge vám umožňuje kombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi. Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát. Navíc je velmi snadné udržet.


Pohodlným dotykovým ovládáním DirectAccess snadno nastavíte výkon jednotlivých varných zón. Díky intuitivnímu posuvnému ovládání můžete dotykem nebo posunutí prstem zvolit perfektní teplotu pomocí jediného plynulého pohybu. Bezpečný provoz zajišťují indikátory zbytkového tepla, díky nimž vždy víte, kdy je varná zóna po ukončení vaření ještě teplá, a automatické vypnutí při dlouhé době nečinnosti.


Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční , sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou. Díky profesionální indukční technologii této varné. Nicméně se z důvodu aktuální situace VELICE OMLOUVÁME ZA NEDOSTUPNOST NĚKTERÝCH PRODUKTŮ, prosíme vždy raději o telefonické ověření dostupností před vytvořením objednávky. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Je vybavena řadou užitečných technologií pro maximální radost z vaření a minimální spotřebu energie.


Indukční technologie umožňuje okamžité a přesné nastavení tepelného výkonu. Patří k nejvyšším příkonům v našem srovnání a nemusíte se proto bát, že by se deska pomalu zahřívala. Naopak, právě rychlé zahřívání zmiňuje většina uživatelských recenzí. Deska je pochopitelně vestavná, její delší strana měří cm.


W propanbutan litinový hořák Inzerát byl odebran z oblíbených. Jídla připravená na této desce jsou lahodně a chutně připravené. Umožňuje to například funkce Booster. Pomocí této funkce je vaření rychleji.


Při jejím použití se zvýší příkon, panel dosahuje vysoké teploty a tím se zahřeje. Popis ovládání : Elektronické, Na skle Max. Detekce hrnců a pánví vám zaručí, že varná zóna hřeje pouze, když je na ní nádoba.


Nabízí stupňů teplot a funkci pro kontrolu zbytkového tepla. Indukce je moderní a bezpečná technologie pro rychlé vaření. Potěší i funkce BOOSTER pro extra rychlý ohřev.


Získáte tak velkou varnou plochu, která je ideální pro velké pánve nebo grily plancha. Teplota a čas spojených zón se sladí automaticky. Po vybaleni montaz netrvala do vyriznute desky vice.


Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátké čase dosáhne požadovaného stupně teploty. Electrolux EHH 63FXK főzőlap Márkabolt. Možná nikdy, takže Vám i indukční varná deska na 2V zcela jistě skvěle poslouží a vy si můžete užít všechny výhody indukční varné desky i např.


Ze kterých indukcí na 2V můžeme vybírat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky