pondělí 6. července 2015

Smažení bez tuku

Smažení bez oleje je budoucnost a zdravé hranolky tak už nejsou jenom snem všech jedlíků. Díky fritovacímu hrnci bez oleje můžete s čistým svědomím mlsat vše – chutně, jednoduše a zdravě. Pánev na smažení bez tuku.


Smažení bez tuku

Titanové pánve díky svému nepřilnavému povrchu jsou vhodné na vaření, pečení a smažení bez tuku a oleje. V titanových pánvích můžete tak smažit bez tuku a bez obav z připalování. Jídla smažená na litru tuku jsou v redukci poměrně tabu. Nepoužila jsem ani klasický trojobal, ale řízky jsem naložila do jogurtové marinády a místo klasické strouhanky jsem je. Hitem vánočního trhu se v kategorii kuchyňských spotřebičů staly fritovací hrnce, které měly být převratné v tom, že se v nich dá jídlo smažit bez použití tuku.


Nebo tedy smažit… jídlo se v nich dá připravit, a to skutečně jen s minimem tuku , nicméně příznivci jídla smaženého musí být nutně trochu zklamaní. Co tedy dělat, když nechcete jídlo připravovat v páře, ale na pánvi? Chcete-li vařit zdravě, zvolte pánev s nepřilnavým povrchem PTFE. Taková pánev vám umožní vařit bez tuku , nebo jen s minimálním množstvím, aniž by se jídlo na pánev přichytilo. Máte chuť na dokonale šťavnaté řízky, ale trojobal, smažení i všechno to nádobí vás trochu odrazují?


Zkuste náš fígl s naklepáváním a pikantní marinádou a upečte je v troubě – od těch smažených je nikdo nerozezná! Tématické fráze: recepty bez tuku smažení bez tuku farma melcher jak usmažit sýr bez bez tuku sýry melcher zdravý smažený syr biosýrárna melcher smažený sýr bez tuku jak smažit bez tuku nejlepší druh sýra na smažení rodina farma červený dvorec melcher cervene dvorce smazeny slehany syr jak usmazit smazak smažený sýr. Dělal jsem to v malé porcelánové misce bez oušek v mikrovlnce na minut bez vody. Zdravím autora receptu. Po obvodu byla tvrdá krusta až jsem se bál o zuby.


Zase bez vody a výsledek byl dobrý. Get without the ads. Skip trial month free. Valira Candela revoluční smažení a pečení bez tuku ! Unsubscribe from CityKupon?


Zárukou jsou dokonale rovnoměrná příprava a křupavost, jako po vytažení z klasické fritézy, ale bez nadbytečného tuku a kalorií! Mimořádně všestranný výrobek ActiFry Genius. Kolektiv autorů: Bez tuku.


Fritéza na smažení bez tuku Crispy Fryer XXL litru Horkovzdušná fritéza XXL o obsahu fritovacího košíku 5. Velkým plusem tohoto přístroje je, že ke smažení není nutné používat olej, protože používá ke smažení vysokorychlostní proudění horkého. A aby na pikniku neremcali ani masožrouti, přibalíme jim krůtí řízečky bez smažení – přípravou v troubě ušetříte nejen tuk, ale i spoustu času u plotny. A co si budeme povídat, šťavnaté stripsy milují i děti! Pozor si dávejte zejména při smažení ve fritéze, kde hluboké sítko svádí k hojnému zaplnění.


Smažení bez tuku

Poslední adventní víkend se kvapem blíží a vrcholí přípravy, nákupy dárků a shánění těch nejlepších potravin. Vánoce jsou obdobím, kdy vaříme a pečeme ostošest. Málokdo si představí Štědrý den bez smaženého kapra nebo řízku.


Pokud by se olej prudce ochladil, nejen. Neriskujte své zdraví a vyberte pro smažení ten nejvhodnější tuk. Na sucho, bez oleje to už nebude smažení , ale? Omezit to jde tak, že se řízek vkládá do hodně rozpáleného tuku. Takto rozpálit a nepřepálit jde snad jen sádlo.


A o hodně dražší, přepuštěné máslo. Vynikající a oblíbené cibulové kroužky bez tuku a smažení. Kukuřičná mouka dodává cibulovým kroužkům křupavost a pivo jemnou sladovou chuť. Vše završuje jemná omáčka, která je mnohem lepší než obyčejná majonéza. Smažte bez kapky oleje a stejně dokřupava.


Hitem zdravého stravování se stávají fritézy, které k přípravě jídel využívají horký vzduch. Pro smažení tak nepotřebujete žádný olej, nebo jen pár kapek, a stejně si vychutnáte perfektně křupavé kuře jako od babičky. Smažený sýr bez smažení - recept: Čajové šálky (ks) důkladně vymastíme (Herou či jakýmkoli podobným tukem) a důkladně vysypeme strouhankou. Milujeme smažená jídla. Jenže smažení není zrovna ideální pro naše zdraví.


Smažení bez tuku

Existuje však cesta, jak si dopřát své oblíbené pochoutky a zároveň co nejvíc snížit negativní vlivy na náš organismus. Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev…? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás! Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě.


Pracné smažení řízků a hranolků na pánvi či v klasickém hrnci se pomalu, ale jistě, stává minulostí. Stále kvalitnější a výkonnější fritovací hrnce umožňují mnohem rychlejší a zároveň zdravější přípravu smaženého jídla. Navíc pokrmy vydrží mnohem déle křupavé a současně obsahují méně nezdravých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky