pondělí 20. července 2015

Fiskars sada nářadí

Fiskars sada nářadí

Vždy výhodná nabídka zboží z našeho internetového obchodu! Ať už jde o zahradní nářadí , či nože, sekery, nebo kuchyňské potřeby, jistě Vás potěší snížená a ekonomicky výhodná cena. Výhodou této lopatky je, že se může ostřit a nechybí jí ani otvor pro zavěšení. Nářadí skvěle padne do dětské. Fiskars za skvělé ceny.


Fiskars sada nářadí

Free Shipping Available. Máme veškeré nářadí , na které si jen vzpomenete – od seker až po zahradní nůžky. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.


Práce s nimi je snadná a pohodlná. Hrábě váží kg, měří. Set obsahuje vše důležité pro celoroční údržbu zahrady. Drobné zahradní nářadí je navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejvyššího uživatelského komfortu při sázení rostlin, kultivování půdy a dalších potřebných činnostech.


Fiskars sada nářadí

I při samotném pletí, kterým přispíváte k dobrému vývoji rostlinek upotřebíte různé typy nářadí. Finské zahradní nářadí. Startovací sada zahradního nářadí obsahuje nůžky na větve, ruční kultivátor a lopatku.


Nůžky mají pohodlně vytvarovaná masivní držadla. Horní čepel je potažena kluznou vrstvou PTFE pro snížení tření. Sada nářadí nemůže chybět ve výbavě žádného domácího kutila.


Fiskars sada nářadí

Potřebujete-li doplnit sbírku, porozhlédněte se v naší nabídce. Naleznete v ní prakticky kompletní výbavu pro údržbu jakkoliv rozsáhlé zahrady. Chybět nemohou lopaty a rýče , sekery , hrábě na trávu a listí , ale na své si přijdou i nároční profesionálové s nástroji určenými výhradně do jejich rukou. Součástí sady je elegantní bílý kultivátor, lopatka, malý skládací zahradní nůž a praktický textilní obal. Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem.


Při práci s dřevem je potřeba mít k dispozici různé nářadí. Abyste se jedné činnosti nevěnovali celý den, bude to chtít kvalitní a dobře zvolené pomůcky. Nabízíme sekery čtvrté generace, které jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem. FISKARS zahradní set nůžek na keře, lopatky a hrabiček. Sada se jistě stane nepostradatelným pomocníkem každé správné zahradnice či zahradníka!


Technické parametry:Zahradní nůžky jsou vhodné ke střihu čerstvých větví mají pohodlně vytvarovaná masivní. Pohodlné držení je zajištěno díky ergonomickému designu a měkkému plastu SoftGrip. Lopatka váží 0kg a měří 3cm.


Ta Vám nabídne různé výhody, jako například výhodné ceny a osobní poradenství. Přímě poradenství ohledně výběru vhodného nářadí je nabízeno rovněž online. Blíží se období řezu stromů.


NÁŘADÍ PROFI - kvalita a spolehlivost ! Vítáme vás na stránkách našeho internetového obchodu, který vám nabízí profesionální nářadí té nejvyšší kvality. V naší nabídce naleznete mj. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky