čtvrtek 16. července 2015

Karafa na whisky s monogramem

Na požádání vám můžeme za domluvený příplatek vkusně vyrýt nebo pískovat váš monogram nebo logo firmy. Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak.


Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla. Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi? Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť. A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny. Stylová karafa na whisky se skleněnou zabroušenou zátkou se navíc stane jedinečným doplňkem vašeho baru.


A využít ji může i vaše manželka na oblíbený koňak a další lihoviny. Podívejte se také na naše krásné whiskovky, skleničky na rum nebo kompletní whisky sady pro lepší chuť. Viac ako fľaša: karafa na whisky má svoje čaro. Už v 40-tych a 50-tych rokoch bol pôžitok z whisky neoddeliteľne spojený s karafou na whisky a stelesnením mužskej sofistikovanosti.


Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. Broušené sklenice na whisky s monogramem (Whiskovky s pískovanými iniciálami) Luxusní sklenice na whisky z křišťálového skla se silným dnem zaobleného tvaru se zúženým hrdlem, ve které více vynikne aroma whisky. Whisky v karafe dotvára základné vybavenie Vášho domáceho baru.


Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky. Sedmidílný set na whisky ( karafa o objemu 8ml) z bezolovnatého křišťálu ručně zdobený zlatou barvou a jemnými ornamenty. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Krásna kryštálová či moderná dizajnová karafa je veľmi obľúbeným svadobným darom.


Je to úžasný bytový doplnok. Set karafa a poháre na whisky. Popíjení whisky si zaslouží nejen příjemnou společnost, ale také prémiovou karafu. Bohemia Jihlava Karafa na whisky CRACK l. Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády. Quadro whisky set s monogramem - 1x karafa ( 8ml ) a 6x sklenice ( 3ml ) s 7x monogramem.


Vhodné jako svatební dar ( na karafy a sklenice vyryjeme monogram podle vašeho přání ). Velice vkusný a decentní set s rytým monogramem. Součástí setu je křišťálová karafa na whisky se zajímavě dekorovaným uzávěrem o objemu 8ml a 6× sklenice na whisky , každou s objemem 2ml. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Potěšení z dobré whisky začíná s tou správnou skleničkou. A co teprve, pokud máte celou sadu luxusních skleněných whiskovek.


Pořiďte si skleněný whisky set od od českých producentů křišťálového skla a vychutnejte si každičký moment při popíjení vaší oblíbené whisky i se svými přáteli. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky