čtvrtek 30. července 2015

Prodám sanitační soudek

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám krásný glazovaný nepoškozený soudek z keramiky, hnědý, s pípou,k tomu ks pohárků, vhodná sada jako dárek. Odvoz Horní Lhota u Luhačovic. Ce na jen 9kč za vše.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Prodám tenkovrstvou lazuru Remmers hk-lasur, odstín ořech, nussbaum, 20l soudek. Prodávám, protože zákazník zrušil zakázku. Jedna se o nenacaty ne použity soudek lazury, kupování na bervy-na-drevo.

Prodám soupravu keramický soudek , 4ks džbánečků a dřevěný stojan. Našroubujte zpět hlavici na sanitační su naražte naražeč a natlakujte stejným způsobem jako když narážíte sud s. Prodám starý retro zelňák (hrnec na zelí, soudek na zelí, nádoba na zelí) používaný jako květináč. Na okraji otvoru je malý otluk (viz. foto), dno je provrtané. Osobní odběr v Brně, cena k jednání.


Adaptér na sanitaci, kohout. Sanitační soudek s plochou hlavou 1. Pro zachování kvality piva je jeden z nejdůležitějších faktorů čistota pivního potrubí. Mezi základní patří sanitační adaptér a sanitační sud s příslušenstvím. Podnož z plných desek spojených příčkou, nohy osazené výškovou rektifikací. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.


Nejlevnější e-shop Armyprodej. Zboží za akční ceny, slevy. Prodám použitý, ale nepoškozený a plně funkční sanitační barel na PLOCHÝ narážeč. Odzkoušený - funguje jak má! Značka hlavy je CELLI (itálie).


Soudek je ze silného a odolného plastu.

V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Prohlédněte si aktuální inzeráty soudek. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Používaná, ale v bezvadném stavu. Preferuji osobní převzetí, které je možné v Karlových Varech nebo s delší dobou dodání na Praze 6. Zašlu i Zásilkovnou nebo Poštou dle aktuálních ceníků, ale po předchozí platbě na účet. Univerzální sanitační soudek pro profesionální použití. Usnadní práci a šetří čas i. Prodám hodinky prim datumatic, rubínů “ soudek ”. Seřízené a vyčistěné, funkční.


Nový kožený pásek v ceně. Prodám profesionální použité a repasované zařízení velkokuchyně kompletní a funkční k okamžitému odběru a použití. Sporák 900x90robot universální,varný kotel celonerezový plynový 150lt,200lt a elektrický 85lt,2fritéza profi s podstavcem 380V,nerez stoly s dřezem a odkladací plochou,pizza stoly s kamenem a šuplíky,trouba 3patrová alba,michačka těsta 80lt díže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky