úterý 28. července 2015

Parní hrnec tefal návod

Tefal Produkty uživatelské návody. Najdete zde všechny informace o vašem produktu. Před uvedením do provozu si návod pozorně přečtěte. Mezi kvalitní hrnce parní patří například Phillips, Morphy Richards, Zelmer a Klarstein. Přečtěte si naše další nezávislé recenze věnované kvalitnímu kuchyňskému vybavení, které vám pomohou při výběru.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Další funkcí je rozmrazování a automatická Keep warm pro udržování teploty. Neodmyslitelný je časovač nastavitelný do minut.


Kromě tří nádob s odnímatelno. Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů. Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek!


Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact. Vaření staví na vodní páře, která připravované suroviny neznehodnotí a zachová jejich čerstvost a vitamíny. I tady je nicméně funkční nabídka silně omezená.


Proto, aby se parní hrnec v domácnosti co nejvíc používal, není ani tak důležité mít konkrétní recepty, ale pochopit princip a výhody vaření v něm. Pak není parní hrnec zbytečnou investicí. Parní hrnec a vše o něm. Výsledek bude mít báječnou chuť. Ovládání: Přestože parní hrnec není nijak složité zařízení, je to speciální přístroj, se kterým je třeba správně zacházet.


Omezení: Jednou z výraznějších nevýhod je fakt, že parní hrnec není vhodný pro přípravu jakýchkoli surovin. Zejména se to týká mas, jako je hovězí (a obvykle i vepřové) a taky. Již tři roky po sobě se tento parní hrnec stal produktem roku , což svědčí o jeho oblíbenosti mezi uživateli. Velkou výhodou je, že lze velmi kompaktně složit do malých rozměrů , takže se vejde téměř do každé kuchyně. Jde o prostředek, s nímž je zdravé vaření hračka.


Ale pozor, nemyslete si, že když vaříte zdravě, znamená to automaticky, že jídlo rodině nezachutná. Pro zdravé vaření je ideální parní hrnec. V parním hrnci se totiž vaří bez tuku a oleje, uvařený pokrm je tedy chutný a dietní zároveň. Praktickým prvkem parních hrnců je časovač, díky kterému se zařízení po nastavené době automaticky vypne.


Dalším nepostradatelným pomocníkem je tlakový. Díky němu je možné nastavit dobu přípravy až na minut, po které se hrnec sám vypne. Tento výrobek je tedy maximálně univerzální. Hrnec má menší příkon 6W, díky kterému některé přípravy mohou trvat o pár minut déle – za to však má menší spotřebu elektrické energie.


Objemný hrnec s kapacitou pěti. Já se tedy musím pochlubit, dostala jsem od svého miláčka parní hrnec TEFAL VitaCuisine a opravdu si ho nemůžu vynachválit :) Ani ten, komu v tom zrovna připravuji něco dobrého a hlavně zdravého. Dostala jsem parní hrnec , tefal , ale vůbec tomu nerozumím, žádný návod jen obrázky. Zkusila jsem uvařit vajíčka, dala jsem vodu, ale vajíčka byly uvařené nahniličko i když vody jsem dala dost jak je tam ryska.


Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka. Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného. Pomalý hrnec neznám,al jestli se néco vaří celý den,tak to už asi taky bude pékné mrtvá hmota,jako když to strčím do mikrovnky.


Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky. Jednoduchý princip – vynikající výsledek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky