středa 29. července 2015

Mravenčí bufet loxiran

Doplňovací návnadová dóza je přímo určena k odstranění mravenců ve vnitřních prostorech a venku na terasách a balkonech. Tím postupně dochází k vyhubení celého mraveniště. Likviduje všetky druhy mravcov. Dózy s návnadou nemajú byť pokiaľ možno vystavené.


V místech, kde nelze použít sprej proti hmyzu, oceníte tzv.

Jedná se o nádobky s účinnou látkou, kterou si hladoví mravenci odnáší do svých obydlí. Látkou se celá kolonie krmí a během jednoho až dvou týdnů je vyhubena. Jako účinná látka zde působí spinosad. Vyhubí celé mravenčí společenství!


Tam jím pak krmí dělnice, larvy i královnu, a tím se vyhubí během až týdnů celé mravenčí společenstvo. Hlavní účinnou složkou je Spinosa který vzniká fermentační. Dózy vám doporučujeme umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky.


Po požití návnady dělnicemi, larvami a královnou dojde k postupnému.

Relaxing Harp Music #127925; Peaceful Birds Sounds, Stress Relief Music (Forest Light) - Duration: 3:01:22. Roztok obsahuje účinnou látku. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Loxiran mravenčí bufet (dózy). Obsahuje účinné látky pouze přírodního původu. Doporučuje se umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Zvláštní nebezpe čnost vyplývající z látky nebo sm ěsi Nejsou známa 5. To má za následek vyhubení celého mraveniště.


Nedávejte dózu na přímé slunce. Tak začíní jedna známá píseň, ve které autor doufá, že mu mravenci kousek něčeho dobrého nechají. Nechcete-li se spoléhat na to, zda vám po vpádu mravenců do vaší. Mravenci v kredenci, to prý nemá být. Náplň s přírodním insekticidem je určena k odstranění mravenců na terasách, balkonech a obytných prostorech.


Přípravek je šetrný k životnímu prostřed. Určený k odstranění mravenců na terasách, balkónech a obytných prostorách. Dózy se umístí do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky.

Charakteristika produktu. Nesmí na něj svítit přímé slunce. Balení pro neprofesionální použití. Jestliže na přípravek svítí slunce, návnadový roztok ztrácí svou na. Popis a působení: Náhradní náplň s návnadovým roztokem obsahuje přírodní insekticid.


Dózy je třeba umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Návnadové dózy umiestnime do bezprostrednej blízkosti mraveniska, alebo priamo na mravenčie chodníky. Aktuality Dopravné k 22.


Přepravné zdarma pro každý balík do 30kg v hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky